Özel insanlar doyasıya eğlendi

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) tarafından geleneksel olarak düzenlenen eğlence bu yıl Mehter-1 Düğün Salonunda düzenledi. Programda özel insanlar şarkılarla doyasıya eğlendi.

Yayınlama: 21.12.2017
554
A+
A-

Önceki akşam saat 19.30’da düzenlenen eğlenceye Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Psikolog Mürşit Atlıakın, İZED Başkanı Halil Peynirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı oda ve dernek başkanları, okul müdürleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda dernek üyesi ve engelliler katıldı.

 

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR






Programın açış konuşmasını yapan İZED Başkanı Halil Peynirci, bu sene eğlence programının 15’ncisini düzenlediklerini belirterek, “Bu tür programlar engelli vatandaşlara ve ailelerine moral açısından büyük önem taşıyor. Bu tür programlarımız her zaman devam edecektir. 3 Aralık dünya engelliler günü etkinliklerimiz sürecek. Ancak engelli vatandaşlarımız, sadece bir gün değil her gün hatırlanmalı ve her gün onların gönlü yapılmalı. 15 yıl önce bu derneği kurduğumuzda ne kalemimiz, ne kâğıdımız vardı ama çok şükür 15 yılın sonunda bizler çok güzel yerler aldık. İnegöl’ümüzde şuan 10 tane Rehabilitasyon Merkezimiz var. Rehberlik Araştırmamız, Sevgi Evlerimiz, okullarımız var. İnegöl olarak suyumuz, şekerimiz, unumuz var. Bugüne kadar çok güzel etkinlikler yaptık. Engel elde, ayakta ve zihinde değildir, engelliler denilse de asıl engel göremeyen gözlerde, ona koşamayan ayaklarda ve onu sevmeyi bilmeyen yüreğimizdedir, en büyük engel sevgisizliktir. Ben bu akşam burada bulunan tüm engelli kardeşlerime bol eğlenceler diliyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından, şarkılarla engelli vatandaşlar ve aileleri doyasıya eğlendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş