MHP’DEN ANNELER GÜNÜ PİKNİĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Teşkilatı, Anneler Günü nedeniyle geçtiğimiz gün Botanik Park’ta piknik organizasyonu düzenledi.

Yayınlama: 16.05.2017
886
A+
A-

 

Geçtiğimiz gün düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Bedir,yönetim kurulu üyeleri,kadın kolları teşkilatı ve partililer katıldı.

 






SİZLER ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Geçtiğimiz gün düzenlenen piknik organizasyonunda, programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Bedir, ” Bugün 14 Mayıs Anneler günü. Bizler sizlere çok şey borçluyuz. Bir hanımefendinin çok güzel bir söz var; ‘Dünyanın yarısını kadınlar oluşturuyor. Diğer yarısını da kadınlar yönetiyor.’ Cennet sizlerin ayaklarının altında. Allah eksikliğinizi vermesin. Anneler gününüzü kutlarım” dedi.

 

ANNELER SABRIN SEMBOLÜDÜR

Daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları İlçe Başkanı Zeynep Torun, “Anneler Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği en güzel lütuftur. Hepimizi hayatla tanıştıran, hayata alıştıran, hayatı öğreten annelerimizdir. Cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sabrın sembolüdür annelerimiz. İhtiyaç duyulduğunda insana yeniden ayağa kalkacak gücü veren hakikat annenin duaları ve desteğidir. Umutlarımızı yeşerten, ümitlerimizi var kılan, azmimizi perçinleyen daima annelerimizin yardım ve destekleridir. Anne herkesin en büyük teselli kaynağı, başarmanın en büyük yardımcısı ve rehberidir. Anne aynı zamanda vatandır. Vatan uğruna nice yiğitler yetiştiren kişidir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim; çünkü haklarını ödememiz imkânsızdır. Ne mutlu onlara ki, Cenabı Allah, insanlar için en büyük vaadi olan cennetini annelerimizin ayakları altına sermiştir. Tekrar belirtmek istiyorum ki; hayat tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren, bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan, imrenilecek bir tahammülle yetişmemizi sağlayarak dünyanın en yüce görevini yerine getiren muhterem annelerimizin her birine saygılarımı sunuyorum. Başta her şeyin en güzeline ve en iyisine layık şehit annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Burada bizleri yalnız bırakmayan her daim yanımızda olan siz değerli dava arkada şiarıma da çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Torun’a çiçek takdiminde bulundu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş