Özge Ulusoy hayranlarıyla buluştu

Türkiye’nin ilk mobilya alışveriş merkezi olan Mobiliyum AVM, ünlü manken Özge Ulusoy’u ve oyuncu Orçun Kaptan’ı ağırladı. Kaptan’ın sunuculuğunu yaptığı programda Ulusoy, yeni moda ürünlerle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Yayınlama: 26.02.2018
980
A+
A-

Türkiye’nin en büyük mobilya yatırımlarından biri konumunda bulunan ve yine Türkiye’nin ilk mobilya alışveriş merkezi olan Mobiliyum AVM, önceki gün ünlü manken Özge Ulusoy ve oyuncu Orçun Kaptan’ı hayranlarıyla buluşturdu. Orçun Kaptan’ın sunuculuğunu yaptığı söyleşide konuk olan Özge Ulusoy, yeni trendleri değerlendirdi.

 

Program öncesinde Mobiliyum AVM’deki mobilya mağazalarını gezen Özge Ulusoy, İnegöl mobilyasının tasarım, kalite ve konforuna övgü yağdırdı.






 

EŞİ BENZERİ YOK

Söyleşi öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Özge Ulusoy, “225 bin metrekare alana sahip çok güzel bir AVM’deyiz. İçerisinde bir sürü marka barındırıyor. Annemi getirmediğine yanıyorum. Bu kadar büyük kapalı bir alanda mobilya ile ilgili her şeyi bulabiliyor olmamız çok güzel. Türkiye’de ve Avrupa’da eşi benzeri yok. Ulaşımı çok kolay, 1,5 saatte geldik. İstanbul’un içerisinde bile bir yerden bir yere gitmek 3 saati bulurken buraya 1,5 saatte varabilmek çok güzel” dedi.

 

RAHATLIK, KULLANIŞ, KONFOR…

“Mobilyanın modası insanın zevkine göre değişir” diyen Ulusay,“Trendleri takip etmek gerekmez. Rahat, kullanışlı, konforlu ürünleri tercih ederim. Sakar bir insanım, açık renkler kullanmıyorum. Ben soft renkleri seviyorum. Kitaplık almam gerekiyor, onu da burada arayacağım. Tasarım anlamında çok güzel, çok şık ürünler bulunuyor” diye konuştu.

 

ÇOK ÇEKİCİ

Oyuncu Orçun Kaptan ise, “AVM’yi gezme şansı bulduk. Böylesine büyük AVM’leri giyim üzerine görmüştük ama sadece mobilya üzerine olması çok çekici. Hiç karşılaşmayacağımız markaları da görmüş olduk. Yetmemiş daha da büyütüyorlar. Buradan evime mobilya almayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından söyleşiye geçildi. Vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterirlerken telefonlarıyla anı görüntülemeyi unutmadılar.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş