Pazarda fiyat çeşitliliği Şaşkınlık yarattı

Salı günü Alanyurt Kapalı Pazarı’na giden vatandaşlar, fiyatlardaki değişikliği görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Özellikle hemen hemen her tezgahta biber fiyatlarının farklılık göstermesi, vatandaşın tepkisine neden oldu.

Yayınlama: 05.02.2019
830
A+
A-

Geçtiğimiz hafta 13-14 TL civarında pazarda satışa sunulan Çarliston Biber, bu hafta her tezgahta farklı fiyatlarla satışa sunuldu.

 

Tezgahlarda fiyat etiketlerine 7, 8 ve 10 TL yazılan Çarliston Biberin fiyatında yaşanan bu kadar değişkenlik, vatandaşların da aklını karıştırdı. Bir haftada fiyatların bu kadar düşmesi ve hemen hemen her tezgahta farklılık göstermesi vatandaş tarafından tepki ile karşılandı.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan bazı vatandaşlar, “Geçtiğimiz hafta çarliston biber fiyatlar 13-14 TL civarındaydı. Bu hafta fiyatlar düşmüş. Bu sevindirici fakat her tezgahta farklı farklı fiyatlarda satış yapılıyor. 7 TL olan var, 8 TL olan var, 10 TL olan var. Pazarcı esnafı neye göre bu fiyatları veriyor? Bunun sorgulanması lazım” dedi.

 

Öte yandan pazarda bulunan diğer ürünlerin bir kısmında geçen haftaya göre fiyatlar düşerken, bir kısmında ise fiyatlar değişmedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş