Pazaryeri-İnegöl yolunda tehlikeli virajlar kalkacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bilecik’in Pazaryeri ilçesi ile İnegöl arasında bulunan yol yapım çalışmalarını ziyaret ederek yerinde inceledi. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, “İnegöl’den Pazaryerine giderken artık o virajlı yollar ortadan kalkmış olacak. 12 metre genişliğinde ve asfaltlı bir yolda konforlu bir seyahat etmiş olacaklar” dedi.

Yayınlama: 20.06.2018
700
A+
A-

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban katıldı.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “2011 seçimlerinde biz İnegöl’ün komşusu Pazaryerine de seçim çalışmalarına gelmiştik, sebebi şu idi Pazaryerindeki hemşerilerimizin birçoğu İnegöl’le ticari ilişkiler içerisinde. Bunun yanı sıra birçok hemşerimizde İnegöl’de yaşıyor. Onların memleketlerini de ziyaret etmiştik. Bilecik Pazaryerine gelmiştik. Ama bizi esas orada bağlayan İnegöl’le Bilecik-Pazar yeri arasındaki yolu birbirine bağlayan yolu ve bu yolun çalışmalarını görmek için gelmiştik. Tabi yol yapımı zor bir iş, o günden bugüne kadar 33 kilometrelik yolun karayollarımızın da üstün başarı ve gayretiyle birlikte, 15 kilometrelik kısmını bitirdik. Şuanda Karayolları ekibimiz bu yolun 3 kilometrelik kısmını da bu sene bitirecekler. İnegöl’den Pazaryerine giderken artık o virajlı yollar ortadan kalkmış olacak. 12 metre genişliğinde ve asfaltlı bir yolda konforlu bir seyahat etmiş olacaklar. Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun imkânlarıyla coğrafyamızın bulunduğu insanlarımızın yaşadığı her yere hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada Karayolları çalışan ve ekiplerinin de çok büyük emekleri var. Çünkü burası tamamen devlet imkânlarıyla yapıldı. Yani ihale edilerek yapılmadı. Çalışanlar, makineler, mühendislik hizmetleri ve bütün projeler Karayolları otoritesinde gerçekleştirildi. Bu yol bittiğinde çok kaliteli bir yola kavuşmuş olacağız. Ama biz bu ziyaretten kendimize bir ödev daha çıkarttık belediye başkanımızla birlikte. Bu coğrafyayı zaten biliyoruz ama burada ki temiz havayı hepimiz gördük. İnegöl’ümüz için burada seçimden sonra kent ormanı yapabilir miyiz diye bir düşündük. Hedefi koyduk kendimize. Bundan sonrası belediye başkanımıza kaldı. Artık geride kalan siyasi kısmı da halledip buraya düşünülen projeyi yapmak istiyoruz. Yolumuz hayırlı uğurlu olsun. Virajlar ortadan kalktı. Eskiden 6 metre olan yol artık 12 metre genişliğe ulaştı ve konforlu bir hale geldi. Ekiplerimize ve bölge müdürümüze çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş