“POLİSLERİMİZE KATİL DİYENLER VATAN HAİNİDİR”

Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasını protesto eden gruptakilerin “katil polis” şeklinde slogan atmasına tepkiler büyüyor. Sosyal medya üzerinden “Polisimin yanındayım” etiketi ile yaklaşık 330 bin paylaşım yapılırken, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, “Polislerimize katil diyenler vatan hainidir” dedi.

Yayınlama: 05.01.2021
486
A+
A-

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu’nun atanmasını protesto gerekçesiyle toplanan bir grubun terör örgütü marşı söyleyip “katil polis” sloganları atması tepki çekti.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ MARŞI SÖYLEDİLER






Boğaziçi Üniversitesine yapılan rektörlük ataması sonrası dün üniversite önünde yapılan gösteri sırasında, gruptakilerin “Katil polis üniversiteden defol” şeklinde slogan atması ve terör örgütlerine ait marşlar eşliğinde halay çekmesine tepkiler sürüyor.

 

Sosyal medya üzerinden İnegöl’deki birçok vatandaş paylaşımlarda bulunurken, polislerimize destek veren açıklama da MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun’dan geldi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Torun, şu ifadeleri kullandı:

 

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak her daim askerimizin, polisimizin yanındayız. Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanması ile ilgili bir grup toplanarak polislerimize katil demiştir. Bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Aynı zamanda bu şahısların terör örgütü marşları söylemesi de kesinlikle kabul edilemez. Polisimize, askerimize kimse katil diyemez, dedirtmeyiz. Polisimize, askerimize hangi şartta olursa olsun, katil diyenler kesinlikle ve kesinlikle vatan hainleridir. Bunun başka bir izahatı olamaz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş