Posoflularda yeni başkan Cavit Dülger

İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geçtiğimiz gün gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında, mevcut Başkan Özgen Kurşun’un tekrar aday olmadığı seçimlerde Başkanlık görevine Cavit Dülger seçildi.

Yayınlama: 19.02.2018
985
A+
A-

Dernek lokalinde gerçekleştirilen kongreye İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Özkemal Avcı, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile dernek üyeleri katıldı.

 

Kongrede ilk konuşmayı gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ” Bugün gerçekten çok güzel bir gün, Pazar günü ve hava çok güzel. Kış mevsimini doya doya yaşayamadım, grip ve soğuk algınlığı çok yaygın ama rabbim en iyisini bilir. Bugün bir genel kuruldayız. Görev yapmış arkadaşlarımız var. Malumunuz çok yeni göreve geldim ve 3 ayı doldurduk. Öncesinde de belediye başkan yardımcılığı yaptığım için kolay bir geçiş oldu. Belediyecilik gecenizi gündüzünüze katmanız gereken bir iş. Sizden hizmet bekleyen vatandaşınız var. Canla başla çalışmanız gerekiyor. Bizde göreve geldiğimizden beri mutfak çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sorunlara çözüm üretiriz diye düşündük. Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatı halkla iç içe olmaktı. İçinde bulunduğum teşkilatımda, partimde hep böyle mücadele etti. Ben şehrin belediye başkanıyım, rozetimi çıkardım. Bu şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımız benim hizmet alanım içerisinde. Bakın belediyecilik diyince akla alt yapı üst yapı faaliyetleri geliyor ama sosyal anlamda,sporsal anlamda da faydalı olabilmek için pek çok faaliyet yapıyoruz. En son dün itibariyle çok güzel bir kitap fuarı gerçekleştirdik. Şehrimizde yaşayan 3-5 vatandaşımız dahi olsa kitap okuma alışkanlığını kazandırsak bize yeter. Mili Eğitim Müdürümüz, fuar yönetimi hepsine teşekkür ediyorum. Yeter ki İnegöl’ümüz bulunduğu yerlerden çok daha güzel yerlere gelsin. Bugün genel kuruldayız burada çok değerli Özgen Kurşun ağabeyim görev yaptı. Osman Özütürk ağabeyimiz aklıma geliyor, kendisiyle beraber çalıştığımız çok güzel bir ağabeyimizdi. Görev yapmış olup ta ebediyete uğurladıklarımızı rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlık sıhhatli ömür diliyorum. Yeni başkan ve yönetimine hayırlı vazifeler diliyorum” dedi.






 

ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BÖYLE BİR DERNEĞİMİZ VAR

Daha sonra konuşan İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Özgen Kurşun, “Değerli hazirun ve değerli Posoflular.Derneğimiz genel kurul toplantısına hoş geldiniz sefa geldiniz değerli hemşerilerim kıymetli Posoflular bu günleri bize yaşatan Allah’a şükürler olsun ki böyle bir derneğimiz var ve burada toplanıyoruz. Bu vesile ile derneğimizin kuruluşundan bu yana başkanlık yapmış amca,dayı,arkadaş,kardeş ve yönetimde her kim bulunmuşsa cümlesinden Allah razı olsun,ahrete göçmüş olanlara Allahtan rahmet diliyorum.Değerli dostlar fazla vaktinizi almadan sözü başkana veriyorum ” şeklinde konuştu.

 

YENİ BAŞKAN CAVİT DÜLGER

Faaliyet ve denetleme kurulu raporları ile gelir-gider cetvelinin okunup ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından tek listeyle gidilen seçimde, İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Cavit Dülger seçilirken, yönetim kurulu, Cemender Özürk, Durmuş Suoğlu,Sırrı Önder,Ahmet Ekici, Engin Elkılıç ,Mustafa Altun,Özay Şeker,Nurali Avcı,Özkan Aydemir,İsmet Yıldırım,Erol Akkaya,Erhan Gökyeşil isimlerinden oluştu.

 

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Derneğin yeni Başkanı Cavit Dülger ise, ” Daha önceki başkanımızdan devraldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için, İnegöl’de yaşayan hemşerilerimiz ile birlikte kültürel ve sosyal alanda çalışmalarımızı devam ettirmek için bu görev aldık. Sizlerle birlikte inşallah bu görev hakkıyla yerine getireceğiz. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş