Posoflular’dan AK Parti’ye ziyaret

İnegöl Posoflular Derneği Başkanı Özgen Kurşun ve yönetimi AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yayınlama: 20.01.2018
778
A+
A-

Geçtiğimiz Perşembe akşamı gerçekleştirilen ziyarete programına İnegöl Posoflular Derneği Başkanı Özgen Kurşun ve yönetimi AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Programda ilk konuşmayı gerçekleştiren programına İnegöl Posoflular Derneği Başkanı Özgen Kurşun, “İnegöl’de 30 bin nüfusa sahibiz. ,İnegöl’e Posoflular olarak katma değer katıyoruz. Posoflu ile İnegöllünün yıllarca kardeşçe yaşıyor, ortak birçok konuyu paylaşıyor” dedi.






 

 Kurşun, Bu kardeşlik bağlarının güçlü olmasından dolayı da İnegöl Belediyesi’nin Posof Belediyesi’ni kardeş belediye ilan ettiğini vurguladı.

 

 İnegöl’ün kültürel olarak çok güçlü bir şehir olduğunu dile getiren Özgen Kurşun, Bu kültür mozaiği de Posoflular her meslekte yer alarak katkı sağlamakta olduklarını söyledi. Kurşun Ayrıca bu Pazar günü Bursa’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek kongreye tüm İnegöllüleri davet etti.

 

 İnegöl Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Posoflular en çok temiz çok çalışkan ve toplum olarak vefakâr insanlar olduğunu dile getirdi. Ersan Ayrıca İnegöl’e hizmette tüm kamu önderleri ve STK’lar olmak üzere Posoflular Derneği’de dâhil hep beraber çalışacaklarını vurguladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş