RAKiP GüMüŞHANE

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek. İnegölspor’da, Gümüşhane deplasmanında takımın başında ise altyapı antrenörü İzzet Kaya olacak.

Yayınlama: 12.04.2019
926
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü saat 15.00’da deplasmanda Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek.

 

TAKIMIN BAŞINDA İZZET KAYA OLACAK






İnegölspor yönetimi ve Teknik Direktör Fatih Akyel’in karşılıklı anlaşıp yollarını ayırmasının ardından, İnegölspor teknik direktörlük koltuğu boşa çıkmıştı. Teknik direktör koltuğu için İsmail Güldüren ile anlaşma sağlanırken, Gümüşhanespor deplasmanında İnegölspor’un başında Güldüren’in değil, altyapı antrenörlerinden İzzet Kaya’nın olacağı öğrenildi.

 

GÜLDÜREN PAZARTESİ MESAİYE BAŞLAYACAK

İsmail Güldüren’in Pazartesi günü itibari ile resmen takımın başında olacağı açıklandı. Sezon sonuna kadar İsmail Güldüren İnegölspor’un başında olacak. Yeni sezonla birlikte yönetim ve Güldüren’in anlaşması durumunda Güldüren, 1 sezon daha İnegölspor’un başında olacak.

 

RAKİP GÜMÜŞHANE

Temsilcimiz İnegölspor, tarihinde Gümüşhanespor ile 1’i Türkiye Kupası ve 9’u lig müsabakası olmak üzere 10 kez karşı karşıya geldi. Temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakalardan 4 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

 

ATILAN GOLLER

Temsilcimiz İnegölspor, rakibi Gümüşhanespor ile karşı karşıya geldiği 10 müsabakada, 8 kez rakip ağları sarsarken, kendi kalesinde ise 7 gol gördü.

 

LİGİN İLK MÜSABAKASI

Temsilcimiz İnegölspor, bu sezonun ilk devresine kendi evinde Gümülhanespor’u konuk etti. Temsilcimiz rakibi ile yenişemedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş