Rakip Kocaeli

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, yardın deplasmanda Kocaeli Birlikspor’a konuk olacak. Temsilcimiz deplasmandan 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

Yayınlama: 17.02.2018
827
A+
A-

Hafta içi Eyüpspor’u kendi evinde konuk eden temsilcimiz İnegölspor, yarın Kocaeli Birlik spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Müsabakaya mutlak favori olarak çıkacak.

 

SADECE 2 GALİBİYETİ VAR






Bu sezon kötü bir grafik çizen Kocaeli Birlikspor, ligde oynadığı 22 müsabaka da 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı. Bu müsabakalarda rakip filelere 17 gol gönderen rakip Kocaeli, kendi kalesinde ise 49 gol gördü.

 

TEMSİLCİMİZ RAKİBİNDEN ÇOK ÜSTÜN

Bu sezon geçen senenin aksine daha üst düzey performans sergileyen temsilcimiz İnegölspor ise, ligde oynadığı 22 müsabakada 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz rakip filelere 36 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 27 gol gördü.

 

SON 5 MÜSABAKA

Temsilcimiz İnegölspor ligde oynadığı son beş müsabakada 1 beraberlik ve 4 galibiyet elde etti. Rakip Kocaeli Birlikspor ise oynadığı son 5 müsabakadan puan alamadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş