REKLAM HARCAMALARI DURDURULDU kasko poliçelerinde % 5 indirim yapılacak

İlçemizde hizmet veren M-AS Sigorta LTD. ŞTİ’nin sahibi Sercan Demirhan, dolardaki dalgalanma ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Reklam harcamalarımızı durdurarak devletimiz dolar kuru düzelene kadar tüm kasko poliçelerinde % 5 indirim yapıyoruz” dedi.

Yayınlama: 15.08.2018
909
A+
A-

2001 yılından itibaren ilçemizde sigortacılık faaliyetlerinde bulunan EM-AS Sigorta LTD. ŞTİ’nin sahibi Sercan Demirhan, ekonomiyi düzeltmek için herkesin elini taşın altına koymaya davet etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  Trabzon Valilik yemeğinde yaptığı konuşmada, ‘Milletimiz müsterih olsun. sanayicilerimize sesleniyorum; bankalara saldırarak oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. Battık gittik işi sağlama alalım yoluna tevessül etmeyin. Ederseniz yanlış yaparsınız. Bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin, tüccarın da görevidir. B planını C planını uygulamak zorunda kalırız bunu da böyle bilesiniz’ demişti. Erdoğan, Bayburt’ta yaptığı konuşmada kurlardaki yükselişe değinerek, bu artışın bir ‘ekonomik savaş’ olduğunu söylemiştir. İnegöl’de Sigortacılık faaliyetlerinde bulunduğumuz günden itibaren aylık net gelirimizin % 20’sini reklam (bütçesi)olarak ayırmaktayız. 13.08.2018 tarihinde şirket toplantısı yaparak devletimiz için ne yapabileceğimiz hususunda düşüncelerimizi ortaya koyduk. Elif Alyüz’ün bir önerisinden reklam harcamalarımızı durdurarak  devletimiz dolar kuru düzelene kadar tüm kasko poliçelerinde % 5 indirim yapıyoruz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş