RUS İŞADAMLARI İNEGÖL’E GELDİ

MÜSİAD Genel Merkezinin düzenlediği Networking toplantısına katılan Rus işadamları, toplantının ardından MÜSİAD İnegöl Şubesi’nin konuğu oldu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD İnegöl Şube Başkan Vekili Osman Yılmaz, “Rus heyetinin İnegöl’ü tercih etmesinin, mobilyanın başkenti İnegöl sloganın ne derece doğru olduğunun göstergesidir” dedi.

Yayınlama: 22.11.2019
589
A+
A-

MÜSİAD Genel Merkezinin organizasyonu ile Türkiye’ye gelen Rus işadamları, önceki gün MÜSİAD Genel Merkezde yapılan Networking toplantısına katıldı. Orman ürünleri ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren gurup, MÜSİAD İnegöl Şubesinde misafir edildi.

 

MÜSİAD İnegöl Şube Merkezinde gerçekleşen ikili görüşmelerde, MÜSİAD İnegöl Şubesi heyetine Şube Başkan Vekili Osman Yılmaz, Rus heyetine ise Rusya Vologda Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Aleksey Koşkin başkanlık etti.






 

MÜSİAD İnegöl Şube Başkan Vekili Osman Yılmaz, Rus heyetini İnegöl’de misafir etmekten büyük onur yaşadıklarını ifade etti. Yılmaz, “Özellikle orman ürünleri ve mobilya sektörü noktasında Rus heyetinin İnegöl’ü tercih etmesinin, mobilyanın başkenti İnegöl sloganın ne derece doğru olduğunun da bir göstergesidir” dedi.

 

Yılmaz, “Yapılacak görüşmeler neticesinde umarız iş bağlantıları sağlarız. Yapılan heyetler arası görüşme neticesinde İnegöl’den MÜSİAD üyelerinden oluşacak bir heyetin Mayıs ayı gibi Rusya’ya iş gezisi düzenlenmesi noktasında mutabık kaldık” dedi.

 

Her iki tarafın karşılıklı tanışma ve sektörel anlamda İşlerini tanıtmasının ardından, B2B görüşmelere geçildi. İkili iş görüşmeleri sonrası Rus Heyete MÜSİAD üyesi firmaların üretim tesisleri ziyaretleri gerçekleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş