SADECE GALERİCİLER BU İŞİ YAPABİLECEK

İnegöl Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert yaptığı açıklamada galericilik yapabilmek için Galericilik Sertifikası alınması gerekliliğinin getirileceğini belirtti.

Yayınlama: 07.09.2017
1.290
A+
A-

Konu ile ilgili konuşan Başkan Serhat Erezsert, “Galericilerin işini yapmaya çalışan ayakçı tabir edilen çalışanların önüne geçilmek için çalışmalar sürüyor. Herhangi bir belgesi olmadan kendince alım-satım yapanların seyyar vergi levhaları bitiyor. Sadece galericiler bu işi yapabilecekler. Bakanlar Kurulu’ndan çıkan karar neticesinde bu işi yapmak isteyenler Galericilik Sertifikası alarak yapabilecekler. Şuan taslaklar hazırlanıyor. Galericiler Odaları ile ortaklaşa yapılan bir konu” şeklinde konuştu.

 

KENDİNCE FİYAT BİÇİYOR






Vatandaşların tok satıcı rolüne bürünüp piyasanın çok üzerinde fiyatlar biçtiklerini belirterek konuşmalarını sürdüren Erezsert, “Piyasalarda şuanda fahiş fiyatlar isteniyor, araba pazarlarında kimse alım satım yapamıyor. Sadece galerilerde satış yapılıyor. Galericiler makul fiyatlar yazdıkları için alım satım yapılıyor. Galericiler alırken kazanır, satarken piyasasının üzerine çıkmaz. Ayrıca internetteki fiyatları itibar edilmemeli, internette yapılan ticaret sanal ticarettir. Şişirme fiyatlar bulunuyor. İnsanlar satmasalar da 5-10 lira fazla yazarak aracına kendince fiyat biçiyor. Hak bayram değil” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş