ŞAHiN’DEN iTFAiYE’YE ZiYARET

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte 303. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile İtfaiye teşkilatını ziyaret etti.

Yayınlama: 27.09.2017
594
A+
A-

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin geçtiğimiz gün AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, bazı yönetim kurulu üyeleri ve bazı meclis üyeleri ile birlikte İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “303. Kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum. Allah gücünüzü artırsın. Son yıllarda itfaiye sadece yangın söndüren bir teşkilat olmaktan çıktı, canlı olan her şeyi kurtarma çalışması yapıyor. Başarılar diliyoruz. İnsanımızın ihtiyaç duyduğu en kısa zamanda en acil tedbirlerle orada olursunuz. Hayat devam ediyor, bu tür olaylar olacaktır. İnegöl ve Bursa Büyükşehir İtfaiye teşkilatı başarılarıyla toplumun önünde örnek oldu. Bundan sonrada örnek olmaya devam edecektir. Allah sizi korusun, kaza bela vermesin” şeklinde konuştu. 

TEŞEKKÜR EDİYORUM 
İtfaiye Müdürü Adnan Aydın ise, “Bizleri ziyaret ederek verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hafta içerisinde çocuklara ve yetişkinlere yönelik yangın söndürme konularında bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Toplumda ateş bilincini artırmak, ateşe karşı nelerin yapılması gerektiğini anlatıyoruz” dedi. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş