Şartlar ne olursa olsun, Cumhur İttifak inancını yansıtacağız

Yayınlama: 02.03.2024
66
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram ve beraberinde meclis üyesi adayları, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, “Şartlar ne olursa olsun, Bursa’da Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir belediye verilmese dahi, İnegöl’de Milliyetçi Hareket Partisi mecliste temsil edilmese dahi biz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’na olan inancını İnegöl’de göstereceğiz dedik. Bu arada Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile gayet iyi bir çalışma ortamımız var” dedi.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, meclis üyesi adayları Yücel Erim, Murat Tunç Bircan, Faruk Toptaş, Ali Akal, Cihan Demirtaş, Yüksel Usta, Nadim Sancar ve Devlet Kurt ile MHP’li yöneticiler, kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Bayram, şu ifadeleri kullandı:






“Malumunuz önümüzde bir seçim var; 31 Mart yerel seçimleri. Ülkemiz ve İnegöl’ümüzün için hayırlara vesile olsun. Seçimden önce de bir araya gelip konuşmuştuk. Bununla alakalı yerel seçimlerin hazırlıklarına başladığımızı, her şart ve koşuldu yerel seçimlerde elimizden ne geliyorsa en iyisini yapacağımıza dair sizlere beyanat vermiştik. 31 Mart seçimlerinden genel merkezimizin aldığı karar ile Bursa’da Yenişehir ve Mustafakemalpaşa Milliyetçi Hareket Partimizde, geriye kalan 15 ilçe ve büyükşehir belediyesi Adalet ve Kalkınma Partisi’nde olmak üzere seçimlere girme kararı verildi. Biz de bu karar doğrultusunda sahaya indik. Bizlerin Cumhur İttifakı’na olan inancı, güveni ve koşulların ne olduğu fark etmeksizin çalışma azmimizi herkes biliyor”

Bursa’da Alinur Aktaş, İnegöl’de ise Alper Taban’ın kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Bayram, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“İnegöl’de de yapılan görüşmeler sonucunda 31 Mart yerel seçimlerinde Alper Taban başkanımız tekrar aday gösterildi. Bizde tıpkı 2019 yılındaki yerel seçimlerde olduğu gibi 8 meclis üyesi adayı ile listede temsil ediliyoruz. Bu anlamda buradaki basın açıklamamızın ana sebebi de meclis üyesi adaylarımızı tanıtmak. Zaten meclis üyesi adaylarımızı da hem basın mensuplarımız hem de İnegöl halkı yakinen tanıyor. Bildiğiniz gibi bizim sıralamamız; Yücel Erim, Murat Tunç Bircan, Faruk Toptaş, Ali Akal, Cihan Demirtaş, Yüksel Usta, Nadim Sancar ve Devlet Kurt olmak üzere 8 kişiyle listede yerimizi aldık. Çalışmalarımıza zaten hızlı bir şekilde başladık. Allah nasip ederse Bursa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız, İnegöl’ümüzün gururu, biz kendisini önemsiyoruz, Alinur Aktaş başkanımızı tekrar seçeceğiz, İnegöl’de de yine Alper Taban başkanımızı tekraren en yüksek oy ile Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak seçeceğiz Allah nasip ederse. Bu anlamda bizler elimizden gelen gayreti göstereceğiz”

Şartlar ne olursa olsun, bir karşılık beklemeden Cumhur İttifakı’nın kazanması için mücadele edeceklerini belirten Bayram,

“Şartlar ne olursa olsun, Bursa’da Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir belediye verilmese dahi, İnegöl’de Milliyetçi Hareket Partisi mecliste temsil edilmese dahi biz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’na olan inancını İnegöl’de göstereceğiz dedik. Bu arada Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ile gayet iyi bir çalışma ortamımız var. Sizler de hoş görürsünüz, 2019 seçimlerinden sonra 2024’e kadar Cumhur İttifakı’nın Belediyede temsili noktasında bazı aksaklıklar oldu. Fakat 2024-2029 arası Allah’ın izni ile Cumhur İttifakı’nı yerel yönetimler konusunda daha fazla bir arada çalışması durumu söz konusu” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş