Sedat Yavuz, öncelikli projelerini açıkladı

Yayınlama: 30.01.2024
148
A+
A-

Gelecek Partisi İnegöl İlçe Başkanı Sedat Yavuz, İnegöl ile ilgili öncelikli projelerini açıkladı. Yavuz, göreve gelmesi durumunda yapacağı ilk işin kötü alışkanlıklarla mücadele ve gençlerin sağlı yaşamı olacağını ifade etti.

Gelecek Partisi İnegöl İlçe Başkanı Sedat Yavuz, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yavuz, göreve gelmesi durumunda öncelikli projelerini açıkladı. Öncelikle gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtularak sağlıklı bir hayat sürmeleri noktasında çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Yavuz, şu ifadeleri kullandı:






“İnegöl’ü daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sağlıklı bir şehir haline getirmek amacıyla Allah’ın izniyle belediye başkanlığına adaylığımı sunmuş bulunmaktayım. Bu kutsal göreve talip olmamın temel sebebi; İnegöl’ü daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek ve hep birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edebilmektir.

Allah’ın takdiri hemşerilerimin teveccühü ile göreve geldiğimizde, öncelikli önceliğim gençlerimizdir. Onların sağlıklı bir çevrede yetişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Uyuşturucu ve teknolojik bağımlılığı ile mücadelede etkili eğitim programları başlatarak, gençlerimizi spor ve kültürel etkinliklere teşvik ederek, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini destekleyeceğiz.

Ailelerimizin de yanında olacağız. Onlara rehberlik ve danışmanlık hizmetleri sunarak, aile içi iletişimi güçlendirecek, bağımlılıkla mücadelede destek sistemini sağlamlaştıracağız. Ayrıca, toplumsal dayanışmayı artırmak adına yerel spor ve kültür etkinliklerine destek vererek, birlikte daha güçlü bir İnegöl oluşturacağız. Şehrimizin altyapısını güçlendirmek ve çevre dostu projelerle sürdürülebilir bir kalkınma sağlamak da önceliklerimiz arasında yer alıyor.

Her bir mahallemize eşit hizmet götürmek, katılımcı bir yönetim anlayışını benimsemek ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla sizlerin taleplerine kulak vereceğiz. Birlikte daha güçlü, daha sağlıklı bir İnegöl için yola çıkıyoruz. Sizlerin güveni ve desteğiyle, bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağımıza inanıyorum. Hep birlikte başaracağımıza olan inancımızla, şehrimizin geleceği için bir araya gelmeye davet ediyorum. Zira, şehrimizin geleceğini değiştirmek, bu şehrin insanlarının elindedir. Değişime talep bizden, değişime destek sizden”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş