SELÇUK BOZKAYA GÜVEN TAZELEDİ

TEKSİF Sendikası Demirtaş Sanayi Şubesi’nin 6’ncı olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz gün Royal Hotel’de gerçekleştirildi. Tek liste gidilen seçimde mevcut Başkan Selçuk Bozkaya güven tazelerken, kongreye katılan TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat, terör olaylarına tepki gösterdi.

Yayınlama: 10.07.2017
1.304
A+
A-

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen kongreye TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat, şube başkanları ile İSKO İşletme Müdürü Cemal Arık ile üyeler katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından konuşan TEKSİF Sendikası Demirtaş Sanayi Şube Başkanı Selçuk Bozkaya, 6. Kongreyi gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ülkemizde tekstil sektörünün üretimi maalesef giderek düşmektedir. Fabrikalar bir bir kapatılmaktadır. Üretime devam eden iş yerleri de can çekişmektedir. Tekstil çalışanları, yarınının ne olacağını bilememektedir. Geleceğe korkuyla bakmaktadır. Üretenler olarak ürün kalitesinin küreselleşen dünyada ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu harcanılan emeklerin, verilen çabaların, doğru kullanıldığında istihdam sayısında çok büyük başarılar gerçekleştireceği, kesin bir gerçektir. Rekabet üstünlüğü için maliyetlerin ucuzlaması zorunlu bir gerekliliktir. Ucuz enerji ucuz ham madde adil vergi, uluslararası rekabet ortamındaki başarıya zemin hazırlar. Sendikal örgütlenme emekçinin hak ve özgürlüğünü yücelttiği gibi kayıt dışı ekonominin de önüne geçer” dedi.






 

TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat ise, ülkenin dar boğazdan geçtiğinin ifade ederek, “2016 yılında zor bir yıl yaşadık. 2017 yılında kısmen de olsa iyileşme gerçekleşti. Terör belasından kurtulmanın zamanı geldi artık. 30 yıldır bu ülkenin evlatları bir hiç uğruna hayatını kaybetti. Haklar kan dökerek alınmaz. Demokratik ortamlarda haklar aranır. Çevre ülkelerde yaşanan iç savaşlardan da biz de nasibimizi alıyoruz. 4 milyon göçmen dostumuzu ağırlıyoruz. Kime yarıyor bu savaş? Biz bu olayın neresindeyiz. Bu terörün bitmesi için artık gerekli çalışmaların yoğunluklu yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Başkanlığa yeniden Selçuk Bozkaya getirildi. Bozkaya başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine Çiğdem Kunduruca, Gülçiçek Aydın, Ziya Demir ve Oktay Sarıgül getirilirken, denetim kurulu üyeliklerine Ayfer Güngör, Fatma Balkan ve Emine Say seçildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş