Sevdamızın adı; Türkiye

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir, geçtiğimiz gün seçim çalışmaları kapsamında Manavlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Bedir, “Böyle ekonomik oyunlarla bizler sevdamızdan vazgeçmeyiz. Bizim bir sevdamız var ve adı; Türkiye” dedi.

Yayınlama: 28.05.2018
710
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir, geçtiğimiz gün Manavlar Derneği’ni ziyaret etti.

 

Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, selamlama konuşması yaparak Milliyetçi Hareket Patisi heyetinin kendilerini ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.






 

BİZLER AYNI KİLİMİN DESENLERİYİZ

Kızmaz’ın ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Hayati Bedir, “Değerli kardeşlerim ağabeylerim, öncelikle bizleri sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nın ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizim benliğimizde Yörük’ün, Manav’ın çok önemli yeri var. İnegöl’de Manav, Ege’de Efe, Elazığ’da Gakkoş, Erzurum’da Dadaş olmuşuz. Bizler aynı kilimin desenleriyiz. Bizler bu milletin öz hamurunu oluşturan kimseleriz. Bizler bu devleti ve milleti karşılıksız seven, hizmet etmek için de elinden geleni yapan kimseleriz. İnegöl’de güçlü bir Manav kültürü var. Manavlar bu memleket için olmazsa olmazdır. Manav kardeşlerimiz benim ne demek istediğimi çok iyi anladıklarını düşünüyorum. Ve bütün manav kardeşlerimi tüm samimiyetimle selamlıyorum” dedi.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ

“Şuanda önümüzde bir seçim var” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bedir, “Bütün dünyanın gözü de bizim ülkemizin üzerinde. Dış güçler sürekli yeni hamle yapıyor. Bu hamlelere karşı tek güç, milletin aklı; Cumhur İttifakı’dır. Dış güçlerde bu oyunları bu ittifakın bertaraf edeceğini bildiği için sürekli üzerimizden oyun oynamaya çalışıyorlar. Bu oyunları darmadağın edeceğimize inancımız tamdır. Bu oyunları onların başlarına yıkacağımıza inancımız da tamdır. Bu nedenle seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Değerli ağabeylerim, kardeşlerim, bütün samimiyetim ile size bunları anlatıyorum. Aranızdan biriyim. Ne düşündüğünüzü ve ne yapmanız gerektiğini sizler zaten biliyorsunuz. Ve nasipse yaklaşan seçimlerde Milletvekilliğinde MHP’yi, Cumhurbaşkanlığında İttifakı desteklemenizi istiyoruz. Milletin aklı; Cumhur İttifakı diyoruz” şeklinde konuştu.

 

OYUNUZU CUMHUR İTTİFAKI’NA VERİN

Dolardaki artış konusunda açıklamalarda bulunan Bedir, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı: “Son dönemde biliyorsunuz dolardaki artış, ekonomik oyunları gündeme getiriyor. Değerli ağabeylerim kardeşlerim, Türkiye’nin ekonomisinin kötü olduğu için sürekli doların arttığı söyleniliyor. Türkiye’nin üretmeyen ve dışa bağımlı olduğu için sürekli doların arttığı söyleniyor. Peki madem öyle ise Çin ekonomisi de mükemmel seviyeye geliyor da 1 dolar; 6.3902 Çin Yuanı, yani Çin parası oluyor? Bu işlerin dış güçler tarafından nasıl organize edildiğini biliyoruz ve bu oyunu bozmaya kararlıyız. Ben sizlerden biraz daha bu konu ile ilgili düşünmenizi ve oylarınızı Mhp ye ve Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmanızı istiyorum. Böyle ekonomik oyunlarla bizler sevdamızdan vazgeçmeyiz. Bizim bir sevdamız var ve adı; Türkiye”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş