Sırıtın İnegöl’desiniz

Yayınlama: 30.09.2024
180
A+
A-

İnegöl’de Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin düzensiz çalışması nedeni ile vatandaşlar zarar görmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alanyurt’ta yapılan çalışmanın ardından asfaltlanmayan yol çöktü, kamyonet mahsur kaldı.

İnegöl genelinde düzensiz bir çalışma programı ile adeta İnegöllüler ile dalga geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara zarar vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda İnegöl ve Alanyurt’ta kazılan yollar henüz asfaltlanmazken, vatandaşlar da yapılmayan çalışmalar nedeni ile mağdur olmaya devam ediyor.






Alanyurt Esentepe Mahallesi Muhtarlığı önünde de bir çalışma gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kazılan noktaları asfatlamayınca, bölgeden geçen bir kamyonet çamura saplandı.

Bölgedeki vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

‘Gülümseyin Bursa’dasınız’ sloganı ile göreve başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey’den beklenti yüksekken henüz istenilen hizmetlerin olmaması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bazı vatandaşlar ise duruma tepki göstererek, ‘Sırıtın İnegöl’desiniz’ ifadelerini kullanıyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş