SOKAKLAR ÇOCUKLARLA NEŞELENDİ

Normal hayata dönüş, kademe kademe başlatılıyor. Kontrollü normalleşme planına göre dün 0-14 yaş arası, saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarıya çıktı. Sessiz sokaklar çocuklarla şenlenirken, özellikle Kuğulu Park ve İshakpaşa Camii civarı, çocuklu vatandaşların akınına uğradı.

Yayınlama: 13.05.2020
670
A+
A-

Koronavirüs nedeniyle 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, 10 Mayıs tarihinde 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkma izninden faydalanarak 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarıya çıkma imkânı buldu.

 

65 yaş üstü vatandaşlar, kendilerine verilen izni İnegöl’de genellikle yürüyüş yaparak dışarıda zaman geçirdi. Dün ise kontrollü normalleşme planına göre 0-14 yaş arası çocuklar saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarıya çıktı.






 

Çocuklu vatandaşlar sokağa çıkma yasağında evlerden çıkmayan çocuklarını alarak yoğunlukla İshakpaşa Camii ve Kuğulu Park civarında gezdirirken, çocuklar doyasıya eğlendi.

 

SOKAKLAR ÇOCUKLARLA NEŞELENDİ

Çocukların izinlerinde oynadığı oyunlar ve eğlenmeleri sokakları da neşelendirdi. İnegöl’de bir an da olsa birçok vatandaş virüsü unutarak, çocukları ilgiyle takip etti.

 

PARKLARIN KAPALI TUTULMASI TEPKİYE NEDEN OLDU

Şehir merkezindeki parklarda çocuklar gönüllerince eğlenirken, merkez dışındaki parkların kapalı tutulması tepkilere neden oldu. Birçok vatandaş şehir merkezinde parkların açık olması ve kendi mahallelerinde parkların kapalı olması nedeni ile çifte standart uygulandığını iddia etti.

 

15-20 YAŞ GRUBU CUMA GÜNÜ DIŞARI ÇIKACAK

Sosyal hayatta normalleşme adımlarının atılmasının ardından, kademeli olarak bu sokağa çıkma yasağı kısıtlaması da esnetilmeye başlandı. Öyle ki, belirli gün ve saat aralıklarında 0-14 yaş çocuklar, 15-20 yaş gençler ve 65 yaş üstü yaşlı vatandaşların sokağa çıkabilecekleri belirtilmişti.

 

Bu kapsamda 15-20 yaş grubu ise, 15 Mayıs Cuma günü yine saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş