Son dakika haberi: Devlet Bahçeli’den sert açıklama: Melanet oyun bozulmuştur!

Son dakika haberi… MHP lideri Bahçeli, MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “İzmir’de 1989 yılından bugüne kadar 1 dönem haricinde yerel yönetim sorumluluğu üstlenmiş CHP’nin suçlu araması kifayetsizlik örneğidir. Bunların kalpleri kararmıştır” dedi.

Yayınlama: 05.11.2020
540
A+
A-

MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

 



İzmir‘de 1989 yılından bugüne, bir dönem haricinde, yerel yönetim sorumluluğu üstlenmiş CHP’nin adeta sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp kusur ve suçlu araması küstah bir siyaset kifayetsizliğidir. 

Siyasetleri enkaza dönenlerin, zillete gömülenlerin, milli birlik ve kardeşlik ruhunu yaralamaları mümkün değildir. 






“CHP’NİN MELANET OYUNU BOZULMUŞTUR”

Devlet tüm imkanlarıyla İzmir halkının yanında olmuştur. CHP’nin tahrikleri nafile bir gayrettir. CHP’nin yalancı sözcülerinin umudu sönmüştür. Hiçbir milli ve manevi konuda milletimize tercüman olamayan CHP bozguna uğramıştır. Haksız yere hükümeti töhmet altında bırakan CHP’nin melanet oyunu bozulmuştur. 

ABD SEÇİMLERİ YORUMU

ABD başkanlık seçimi yorumu isimler bazında değil ülkemiz hak ve çıkarları çerçevesinde yapılmalıdır. ABD’nin başkanlık seçimleri elbette hem ülkemizi ve dünyayı etkileme kapasitesi taşımaktadır. Biden’dan daha çok Biden’cı Trumpt’tan daha çok Trump’çı olmak yanlıştır. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş