Sosyal Hizmetler çalışmalarını sürdürüyor

İnegöl İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, yoksullar, evsizler, yaşlı ve engelliler, göçmenler, şiddet mağduru kadın veya çocuklar, sokakta yaşayan veya çalışan çocuklar, bağımlılar, sorunlu veya parçalanmış aileler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte 0-6 yaş gurubu arasında çocuğu olan cezaevindeki kadınlara yönelik eğitim vermek için program hazırlanıyor.

Yayınlama: 08.05.2018
818
A+
A-

İnegöl İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, 0-6 yaş gurubu arasında çocuğu olan cezaevindeki kadınlara yönelik eğitim vermek için program hazırlanıyor.

 

14 OTURUM






14 Oturumdan oluşturulması gündemde olan eğitimlerin içerisinde; tanışma, kadın ve anne olmak, çocuk ve aile tutumları, bedensel ve zihinsel gelişim, sosyal ve duygusal gelişim, çocuğu dinleme ve kendini ifade etme, olumlu davranışları geliştirme, olumsuz davranışları değiştirme, empati, çatışma çözme ve öfke yöntemi, çocuğun sorumluluk kazanması, bursa escort üreme sağlığı ve cinsel sağlık, cinsel eğitim, çocuk gelişiminde okul-aile-toplum ilişkileri, çocuk ve oyun, tuvalet eğitimi ve baba toplantısı gibi konular içerecek.

 

EĞİTİMLERİN YENİŞEHİR’DE OLMASI PLANLANIYOR

Eğitimlerin, Ramazan Ayı’nın hemen akabinde,  Yenişehir Cezaevi’nde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 

SERTİFİKA VERİLECEK

Eğitimlerin gerçekleşmesi durumunda, eğitimlere katılan kadınlara sertifikaları teslim edilecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş