SP’DEN İDH’YE ZİYARET

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İHD Başkanı Yasin Altuntepe’yi ziyaret etti.

Yayınlama: 12.12.2021
242
A+
A-

Pandemi sürecinde aktif rol oynayarak vatandaşın hizmet alabilmesi için çalışmalarda bulunan İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe’ye, Saadet Partisi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

OLUMLU ÇALIŞMALARIN YANINDA OLACAĞIZ






Ziyaret ile alakalı açıklamalarda bulunan Eroğlu; “İnegöl Devlet Hastanesi Derneği, yaşanan pandemi süreci ve mevcut yetersizlikler sonucunda birçok konuda destek toplayarak vatandaş için çalışmalarda bulundu. Dernek faaliyetleri ve İnegöl Devlet Hastanesi ile ilgili çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Hastane ile ilgili vatandaş için yapılan çalışmaları nedeniyle kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. İnegöl Saadet Partisi olarak, ‘halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışıyla, yapılan tüm olumlu çalışmaların da yanında yer alacağımızı ifade ediyoruz. Nazik kabullerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Gerçekleştirilen ziyaret sebebiyle teşekkürlerini ifade eden Dernek Başkanı Yasin Altuntepe, dernek çalışmaları ve mevcut eksiklikler ve çözüm önerileriyle ilgili de İlçe Başkanı Hasan Eroğlu’na bilgi vererek karşılıklı istişarelerde bulundu.

 

Gerçekleştirilen ziyaret çiçek takdimi ile sona erdi.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş