DUYARSIZLIK BöYLE GöRüNTüLENDi

Temizlik konusunda her geçen gün duyarlılığın arttırılması için çalışmalar yapılırken, Hikmet Şahin Kültür Park içerisinde bulunan oturma yerlerinin görüntüsü, tepki ile karşılandı.

Yayınlama: 05.09.2019
600
A+
A-

Geçtiğimiz yıllara göre daha temiz bir İnegöl için bir yandan duyarlılık etkinlikleri arttırılırken, diğer yandan ise duyarsızlık görüntülere yansımaya devam ediyor.

 

 Hikmet Şahin Kültür Park içerisinde buluna oturma alanları, her geçen gün ‘Rezil’ görüntülerin yaşanmasına neden oluyor. Parka eğlenmeye gelen bazı gençlerin çekirdek ve kola petlerini olduğu gibi masaların üzerinde bırakması, vatandaşların da tepkisini çekiyor.






 

Sosyal medya üzerinden şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, gençlerin eğlendikten sonra çöpleri gelişigüzel ve olduğu gibi bırakıp ayrıldıklarını, bu gençlere ceza kesilmemesi durumunda bunun alışkanlık haline geleceğini belirtti.

 

Öte yandan yine sosyal medyadan konuya ilişkin bir çok vatandaş tepkisini dile getirerek, temizlik hususunda daha hassas bir İnegöl’ün oluşması için bu olaylara toplum olarak da tepki gösterilmesi gerektiğini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş