İnegöllü genç berberlerden örnek proje

İnegöl’de berberlik yapan iki arkadaş bir proje başlatarak, şehit ve gazi ailelerine, huzurevi sakinlerine, engelli bireylere ve ihtiyaç sahibi insanlara her hafta Salı günü ücretsiz hizmet veriyor.

Yayınlama: 15.06.2020
1.314
A+
A-

Osmaniye Mahallesi Begonya Sokak’ta ortak olarak açtıkları berber dükkânında örnek projeye imza atan Onur Yılmaz (21) ve İsmail Aslanbay (26), şehit ve gazi ailelerine, huzurevi sakinlerine, engelli bireylere ve ihtiyaç sahibi insanlara her hafta Salı günü ücretsiz hizmet veriyor.

 

Başlattıkları projeye diğer esnafların da destek olmasını istediklerini belirten İsmail Aslanbay, şu ifadeleri kullandı:






 

“İki arkadaş yarıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek istiyoruz. Böyle bir proje başlattık. Esnaf abilerimiz, yardımsever insanların olduğunu biliyoruz. Bu konuda bizlere destek çıkmalarını istiyoruz. Engelli kardeşlerimize yardım etmek gerçekten güzel bir şey. Onları yüzünü güldürebiliyorsak ne mutlu bize”

 

Salı günleri sadece işyerlerinde değil, talep gelmesi halinde adreslere giderek ücretsiz hizmet vereceklerini ifade eden Aslanbay, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Şehit ailelerine, gazi ailelerine, huzurevi sakinlerin, engelli kardeşlerimize ve durumu olmayan insanlarımıza hizmet veriyoruz. Salı günleri bu tarz bir proje başlattık. Salı günü hizmet vereceğiz. Durumu olmayan, gelemeyen vatandaşların adresleri ulaştığı zaman kendi evlerine gidip, hizmet vermeyi planlıyoruz. Esnaf kardeşlerimize, berber kardeşlerimize ve ailemize de bunu tavsiye ediyorum. Böyle bir projede bizlere yardım edeceklerine inanıyorum. İnşallah güzel olur”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş