TABAN SOSYAL MEDYADA 1’İNCİ

Facebook, Twitter ve İnstagram’ı aktif bir şekilde kullanan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Mart ayı içerisinde 384 paylaşım yaparak gönderi ortalamasına göre Bursa’daki ilçe belediye başkanları arasında 1. sırada yer aldı.

Yayınlama: 03.04.2020
609
A+
A-

Sosyal medyanın insanlarla iletişimde daha hızlı olması nedeni ile kurum ve kuruluşlar da sosyal medya kullanımına dikkat ediyor.

 

Bu kapsamda dijital medya gözlemi gerçekleştiren Teleskop’un istatistiklerine göre İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa ilçe belediye başkanları arasında sosyal medyayı en aktif kullanan belediye başkanı oldu.






 

Duyuru ve etkinliklerin yanı sıra belediyenin hizmetlerinin de vatandaşlara aktarıldığı Facebook, Twitter ve İnstagram hesapları vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Dijital medya gözlemi gerçekleştiren Teleskop’un istatistiklerine göre Mart ayı içerisinde 3 mecrada toplam 384 paylaşım yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa ilçe belediye başkanları arasında 1. sırada yer aldı. İkinci sırayı 134 paylaşımla Mehmet Uğur Sertaslan, üçüncü sırayı ise Mustafa Dündar aldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş