TABAN’A HAYIRLI OLSUN ZiYARETLERi SüRüYOR

Belediye Başkanı Alper Taban’a yeni görevine başlamasının ardından tebrik ziyaretleri sürüyor. Taban, tebrikleri mesai saati sonrası makamında kabul ediyor.

Yayınlama: 21.11.2017
669
A+
A-

Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlamasının ardından 8 Kasım tarihinde İnegöl Belediye Meclisinde yapılan seçimlerin ardından Alper Taban’da İnegöl Belediye Başkanlığı görevine başlamıştı. Taban, göreve başlamasının ardından başta ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve protokol üyeleri olmak üzere hayırlı olsun ziyaretleri yoğun şekilde sürüyor.

 

CUMARTESİ GÜNÜ TEBRİKLERİ KABUL ETTİ






Tebrik kabullerini mesai saati dışında kabul eden Alper Taban, Cumartesi günü de kalabalık grupları makamında ağırladı. Vatandaşların ziyaretlerini de kabul eden Taban’ı Cumartesi günü; Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Demokrat Parti İlçe Teşkilatı, İnegöl Posoflular Derneği, Posof Beykent Derneği, Alevi Kültür Derneği, Alija Düşünce Derneği, Tüketici Koruma Derneği ve Fırıncılar Odası yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

 

Ziyaretler sırasında kendisini tebrik etmek üzere gelen tüm konuklarına teşekkür eden Alper Taban, aynı zamanda İnegöl Belediyesi’nin projelerinin ve işleyişinin de devam ettiğini ifade ederek yoğun bir şekilde çalışmalara başladıklarını söyledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş