Tarihler değişiyor fıtrat değişmiyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Tel-Rıfat’ın Türk Silahlı Kuvvetli tarafından yerel kaynaklara göre karşısında herhangi bir güç görmeden alınması ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Tarihler değişiyor ama fıtrat değişmiyor, görüyoruz ki bugünde devletimiz ve milletimiz yine mağdur ve mazlum İslam Coğrafyasına ağabeylik yapıyor” dedi.

Yayınlama: 28.03.2018
533
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir,”  Ocak ayında Zeytin Dalı ismi ile, sınır güvenliğimizi sağlamak ve mazlum insanları terör belasından kurtarmak için başlatılan operasyon kapsamında Allah’a hamd olsun ki Afrin tamamen ele geçirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen bu operasyon tüm dünya ülkelerinin karşı çıkmasına rağmen üst düzey sivil hassasiyeti ile sonlandı. Son olarak ise Tel Rıfat şanlı ordumuz tarafından kıskaca alındı ve ele geçirildi. Televizyon ve gazetelerde birkaç gündür Tel- Rıfat halkının Türkiye’nin orayada girmesi için protestolar yaptığını ve terör örgütlerinden bıktıklarını, Türk Devletinden yardım istediklerini milletçe gördük. Bugün ise

Tel Rıfat tamamen ele geçirildi, orada yaşayan halka insani yardım götürüldü “ dedi.

 






TÜRK MİLLETİ YARDIMINI GÖTÜRÜR

Türk Milleti’nin İslam coğrafyasını ağabeyi olduğunu vurgulayan Bedir, “ Tarih boyunca milletimizin mensubu olduğu Türk Devletleri özellikle İslam coğrafyasına hep ağabeylik yapmış, hep en önde yürümüştür. Tarihler değişiyor ama fıtrat değişmiyor, görüyoruz ki bugünde devletimiz ve milletimiz yine mağdur ve mazlum İslam Coğrafyasına ağabeylik yapıyor. Bu bizler için gurur vericidir. Cihan Hakimiyeti Mefkuresi ile büyüyen ve bu ülkü uğrunda şahadet şerbetini içmeye her daim hazır olan Türk Milleti, Dünya’nın neresinde bir mazlum, bir mağdur varsa oraya yardımını götürür” diye konuştu.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET HEP VAR OLACAKTIR

Bedir sözlerini şöyle sürdürdü, “Terör örgütlerine taşeronluk yapmakta ustalaşmış olan ve Türkiye’nin girdiği her zorlu süreçte provokasyonlar ile milletimizi birbirine düşürmeye çalışan yerli işbirlikçiler Afrin’e girmeyin diye uyarılarda bulunmuş, Afrin İşgal ediliyor diye tüm dünyaya çağrı yapmışlardı. Afrin’de bulunan sığınak,barınak ve tünelleri gördüğümüz zaman neden bu kadar çığırtkanlık yaptıklarını çok daha iyi anladık. Unutulmasın ki Türkiye’mizin üzerinde oyunlar kuranlar her daim var olacağı gibi, Türk Milleti’nin üzerinde kurulan oyunları bozacak olan Milliyetçi Ülkücü Harekette hep var olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılar acil şifalar dilerken, aziz Türk Milletine baş sağlığı dilerim. Allah Türk ordusunu korusun ve muzaffer kılsın”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş