Tartıştığı gençlere kurşun yağdırdı

Cerrah Mahallesi’nde meydana gelen olayda tartışı kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan genç yaralandı.

Yayınlama: 24.04.2018
450
A+
A-

Edinilen bilgilere göre Çiftlik Mahallesi’nde ikamet eden 17 yaşındaki Erkan Alsan ve arkadaşları Cerrah Mahallesi’nde motosiklet ile gezmeye çıktı. Motosiklet ile gezdikleri sırada seyir halinde bulunan bir otomobilin şoförü ile tartıştılar. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakınca otomobil sürücüsü Alaaddin Elcundi isimli şahıs kavganın hemen ardından evinde bulunan tabancayı alarak gençlerin yanına geldi. Gençler yanına gelen sürücüsü yanında getirdiği silahla rastgele ateş açınca, silahtan çıkan kurşunlardan biri 17 yaşındaki Erkan Alsan’a isabet etti.  Sırtından vurulan genç yaralandı.

 

Yaralanan genç arkadaşları tarafından özel bir otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.






 

17 yaşındaki genci ateşli silah kullanmak suretiyle yaralayan Alaaddin Elcundi isimli şahıs İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından suç aleti birlikte kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıs ifadesinin alınması için İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş