Terminal esnafının umudu Bayram

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yoğunluk bekleyen İnegöl Terminal esnafı Ramazan ayı nedeniyle işlerin durgun olduğunu ifade etti. Esnaf, Ramazan Bayramı için ilerleyen tarihlerde rezervasyon yoğunluğu olduğunun altını çizdi.

Yayınlama: 22.05.2018
551
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Terminal Esnafı Sinan Erdem,”Şuan için Ramazan münasebetiyle fazla bir yolcu yok, araçlar boş kaldı. Ama ilerleyen tarihli biletlerde yer bulamıyoruz. Şuan yaklaşan Ramazan Bayramı yoğunluğu ve 24 Haziran yapılacak olan erken genel seçimlerinin yoğunluğu dışında pek bir hareketlilik görünmüyor” dedi.

 

BİLETLERE %30 ZAM






Ramazan Bayramı için rezervasyon yoğunluğu olduğunu bildiren Erdem,”İstanbul, İzmit,Sakarya,İzmir ,Artvin,Muş,Van,Ankara,Antalya ve Gaziantep genel olarak yoğunluğun olduğu iller. Bilet fiyatlarımızda da bir artış söz konusu. 1 Haziran tarihi itibariyle mazota gelen zamlar nedeniyle bilet satış fiyatlarında %30’a varan zamlar geldi.  Dediğim bu bilet zammına etki olarak şuan sadece mazot fiyatlarının yükselmesi gözüküyor” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş