Tek amacımız Büyük Türkiye idealine taş taşımak

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Bayramın 1. günü bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ” Bir tek amacımız var, Büyük Türkiye idealine giden yolda taş taşımak ve Büyük Türkiye’ye ulaşmak” dedi.

Yayınlama: 18.06.2018
716
A+
A-

Kültür Park içerisindeki bir çay bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Bursa Milletvekili Adayları  Vildan Yılmaz Gürel ile İsmail Özkan,ve partililer katıldı.

 

GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPTIK






Program açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, ” Mübarek Ramazan ayını bitirdik, oruçlarımızı bitirdik ve bu arada teravihlerde İnegöl’ün değişik camilere giderek namazımızı eda ettik, Allah kabul etsin, Allah nice bayramlara erişmeyi cümlemize nasip etsin. Teşkilat mensuplarımız, sıcak yaz aylarında geldik, Ramazan demeden çalıştık,çabaladık, çalmadık kapı bırakmadım. Güzel bir çalışma yaptık,teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra koşan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özkan, ” Herkesin ramazan bayramını kutlarım ” diye konuştu.

 

HAYIRLISI NE İSE RABBİM ONU NASİP ETSİN

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Ramazan Bayramımızı tebrik ediyorum. Hamd ediyorum dolu dolu bir Ramazan geçirdik. Çeşitli vesileler ile bir araya geldik. Gerçekten güzel hafızlarımız ile vatandaşlarımız buluşturduk. İftar sofralarında kıymetli halkımız,gazilerimiz, şehitlerimizin aileleri ile bir arada olduk. Özel kardeşlerimiz ile bir arada olduk. İhtiyaç sahipleri ailelerimizi de unutmadık. STK’ların tüm iftarların katılmaya özen gösterdik. Bir akşamda 2-3 bazen 4-5 iftar sofralarında yer almaya çalıştık. Allah’a hamd ediyorum, huzur iklimi içerisinde bu ayı tamamladığımızı düşünüyorum.  Beraberinde çok önemli bir seçim sürecindeyiz. Bunun Ramazan ile birleşmesinde zorlukları hep birlikte yaşıyoruz. Çalışmamız gerekiyor, sadece seçim döneminde çalışmadık.  Bir çok icraatlar yaptık ve toplumun huzuruna çıkabiliyoruz. Buda bizim için önemli bir unsur olduğunu düşünüyorum. Bugün karınca gibi çalışmasaydık vatandaşımızın yanında boynu bükük olarak çıkabilirdik. 16 yıllık iktidarımız döneminde 80 yılda yapılanların üstünde işler başardık. Bu mücadelede Allah yar ve yardımcımız olacaktır. Çünkü bizler çalışan kadrolarız. Bize gönül vermiş olanlar ile beraber çok büyük bir teşkilat olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin” şeklinde konuştu.

 

ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ İŞ YOK

Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel, ” Başlamış olduğumuz çalışmaların Ramazan’a denk gelmesi ile guruplara bölündük. SKM bize bu şekilde plan yaptı. Bizim farklı ilçelerde de görevlerimiz oldu. Burada İnegöl’ün teşkilat farkı yine ortaya çıktı. Çok sağ olun. Guruplar halinde kimimiz köyleri, mahalleleri, evleri, özellikle kadın kollarımızın emeğini takdir ediyorum.2001’den bu yana bayrak asma suretiyle tüm işleri yaparak iş bölümü yaptık. İnegöl her işte olduğu gibi, partimizin misyonuna uygun güzel çalışmaları devam ettiriyor ve ettirecek. Milletvekilliği çok zor, çok zahmetli. Bu kapsamda sayın milletvekilimize teşekkür ediyorum. Ama sizlerle beraber güzel işlere imza atacağıma eminim. Birlik ve beraberlik içerisinde altından kalkamayacağımız iş yok. Herkesin bayramını tebrik ediyor,saygılar sunuyorum” cümlelerini kullandı.

 

GÜÇLÜ BİR LİDERİN ARKASINDAYIZ

Programda son konuşmayı gerçekleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, ” Rabbimize ham ettik,şükrettik. Teravihler kıldık, sahurlar,iftarlar yaptık. Manevi iklimde ki hazzı doya doya yaşadık ve bayrama eriştik. Ne mutlu bayrama erişenlere. Ama erişemeyenler var. Rabbim bize gözümüzü açma nimetini bahşettiği için şanslıyız. Zulüm altında olan kardeşlerimize bir an önce rabbim kurtuluşu nasip etsin. İnanıyoruz,inandığımız davanın peşinde koşuyoruz. Güçlü bir liderin arkasındayız. Bu lider tüm dünyaya haykırıyor; ben inandığım davanın esiriyim, mazlumların sesiyim,kimsesizlerin sesiyim. İnşallah 2001 14 Ağustos’tan beri burada olan arkadaşlarım var. Bayrağı devreden arkadaşlarım var. Biz çalıştığımız müddetçe olacak. Kuruluştan itibaren çalışan ama aramızdan ayrılanlar var. Ana kademe,ilçe kadın kolları, gençlik kollarında görev alıyoruz. Bir tek amacımız var, Büyük Türkiye idealine giden yolda taş taşımak ve Türkiye’ye ulaşmak. Bunu bize inancımız emrediyor. Sen büyük Türkiye’yi kuracaksın ki Türkler ayağa kalksa da mazlumlara elini uzatsa. Bunun için çalışıyoruz. İnegöl kutlu bir yerdi kutlu bir yer yapmak için talip olduk. Yapılan eserleri inkar etmeyiz. Ama biz AK Parti kadroları olarak şuana kadar yapılanlardan daha iyisini yaparız dedik. Bizim yaptığımız uzun yıllar gider dedik. 2004’de yerel yönetimleri teslim aldığımızda Cerrah ve Çeltikçi’de daracık bir köprü vardı bir araba zor geçerdi. O köprüyü bizden önceki seçim dönemlerinde bahsettiler. Cerrah İnegöl’ün nefes aldığı,dinlendiği bir yerdi. Orada geçerken bir araç geçer bir araç beklerdi. Biz göreve geldiğimizde 3 ay sonra ihalesini yaptık. Orada ki arkadaşlar ile burayı yapacağız dediğimiz de bize de bunlar yapabilir mi diye kuşku ile bakılmıştı. Ama bizim güçlü bir liderimiz vardı ve 3 ay sonra o köprüyü yaptık. Tarihin devrildiği anlardan biridir. En temel eserlerden biridir o küçücük bir köprü. Köprüyü hizmete açtıktan sonra İnegöl’de AK Partililer söz verirse o işi yaparlar dediler. Sonra sıcak asfaltını yaptık. Diğer köprüyü de değiştirdik. Temiz İnegöl vardı ama daha temiz bir İnegöl olması gerekiyordu. Köylerimizi kanalizasyon işleri ile tanıştırdık” cümlelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş