TEK TİP PİDE ÖNERİSİ GÜNDEMDE

Corona virüs ile mücadele sürerken ramazan ayının da yaklaşması, pide kuyruklarını gündeme getirdi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kuyrukları daha aza indirebilmek için tek tip pide çıkarılmasını fırıncılara önerdi.

Yayınlama: 22.04.2020
616
A+
A-

Pide gramajlarından ve çeşitlerinden dolayı vatandaşın istediği pideyi bekleyerek daha çok yığılma yaptığını ifade eden Taban, “Tek tip pide çıkarılırsa vatandaşların seçeneği olmadığı için alır ve beklemeden evine gider. Böylelikle kuyruk oluşumu engellenmiş olur” dedi.

 

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban şu ifadeleri kullandı;






 

SEÇENEK ÇOK OLUNCA ALIM SÜRESİ UZUYOR

“Pide kuyruğu oluşmasındaki nedenlerden biri de farklı gramajlarda üretilen pideler. Seçenek çok olunca vatandaş da almak istediğini beklemek zorunda kalıyor ve bu da alım süresini uzatıyor. Tabi ramazan pidesi sıcak da alınmak isteniyor. Sonuç olarak kuyruklar oluşuyor. Biz konu ile alakalı fırıncılarımıza tek tip pide yapmaları yönünde öneri sunduk. Gramajlarına da tabi kendileri karar verir. Vatandaşın da seçeneği olmayınca beklemeden pideyi alır ve evine gitmiş olur. Bu şekilde kuyruklar önlenip sosyal mesafe korunabilir. Tabi yine alınan karar var fırın önlerinde pide ve tatlı satışı da yapılmayacak. Satışlar sadece dükkan içlerinde yapılacak.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş