Tekke ile Sülüklügöl yolu yenileniyor

Yayınlama: 15.03.2024
113
A+
A-

Tekke ve Sülüklügöl arasındaki yolun düzeltilmesi için yapılan başvuruların ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını başlattı. Çalışmaların başlaması ise Tekke Mahallesi Muhtarı Selami Koşucu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

İnegöl’e bağlı kırsal Tekke ile Sülüklügöl Mahalleleri arasındaki yol, kar ve yağmurun da etkisi ile kullanırlığını yitirmeye başlamıştı. Bu konuda günlerin ilerlemesi ile birlikte yol sürücülere yoğun bir şekilde zorluk çıkarınca, İki mahallenin de sakinleri durumu Bursa Büyükşehir Belediyesine bildirdi.

Arazi yollarına da çıkan yol güzergâhı ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden destek istenirken, durumu değerlendiren ekipler, bölgeye ait bir plan çıkararak çalışmalarına başladı.






Çalışmaların başlamasının ardından Tekke Mahallesi Muhtarı Selami Koşucu açıklamalarda bulunarak, uzun zamandır bu yolun düzeltilmesini beklediklerini, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin planlaması ile yol çalışmasının başladığını belirtti.

Koşucu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da teşekkür ederek, katkılarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş