iNULAŞ ÇALIŞIYOR

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunarak İNULAŞ’ın beni çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Bayram, İNULAŞ’ta bir çok yeniliğin yapılacağını belirterek, İnegöl halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti.

Yayınlama: 17.08.2017
1.278
A+
A-

OTOBüSLER YENiLENECEK

Halk otobüslerinin yenileneceğini belirten İbrahim Bayram, “08 Otobüsümüz yenilenecek. Şu anda günlük taşıma kapasitemiz 40 bin. İnegöl halkına daha iyi hizmet vermek için alçak taban sistemine geçeceğiz. Böylelikle yapacağımız yenileme ile günlük taşıma kapasitemiz 60 bine çıkacak. 108 Aracımız da sarı olacak” dedi.

 






32 MİLYONLUK YATIRIM

İnegöl halkına en iyi hizmet vermenin derdinde olduklarını belirten Başkan Bayram, “İlçe halkına hizmetin en iyi ve en kalitelisini vermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü İnegöl her zaman en iyisine layıktır. Bu kapsamda 32 milyonluk yatırım yaptık. Yatırım yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

AVM MEVKİİNE DOLUM YERİ GELİYOR

Kart dolum yerleri ile ilgili soru üzerin Bayram, “AVM mevkiinde yeni yükleme noktası yapılacak. Dolumla ilgili belki biraz sıkıntılar olabilir ama bu yeni yer ile birlikte o sıkıntı da bertaraf edilmiş olacak” dedi.

 

————————————————————————————————————————-

 

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, İNULAŞ’ın yenilikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

300 PERSONEL

İNULAŞ’ın 300 personeli olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İbrahim Bayram, “Personelimiz işe alınmadan önce çeşitli testlerden geçiriliyor. Sağlık belgesi ve psikotek belgesi alınma zorunluluğu var. Yani her insan İNULA personeli olamaz. 300 personelimiz var. İnegöl halkına en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Bunun yanında eksik aksaklıklarımız mutlaka oluyor. Bununla ilgili de sürekli toplantılar yapıyoruz” dedi.

 

KAMERA SİSTEMLERİ

Otobüslerin içinde bulunan kamera sistemlerinin önemli olduğunu ve otobüslerin sürekli gözetim altında tutulduğunu belirten Başkan Bayram, şu ifadeleri kullandı: “İlçe halkımızın her zaman sağduyulu olmasını bekliyoruz. Personelimizden şikayetçi olabilirler. Bunu direk bize bildirmelerini istiyoruz. Araçlarımızda kamera sistemi var. Bu kameraları sürekli takip edebiliyoruz. Vatandaşlarımız şikayetlerini bizlere bildirsinler. Bu konuda ciddi yaptırımlarımız var”

 

32 MİLYONLUK YATIRIM

İNULAŞ olarak İnegöl Halkına en iyi hizmet vermenin derdinde olduklarını belirten Başkan Bayram, “İlçe halkına hizmetin en iyi ve en kalitelisini vermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çünkü İnegöl her zaman en iyisine layıktır. Bu kapsamda 32 milyonluk yatırım yaptık. Yatırım yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

108 OTOBÜS DEĞİŞECEK

İNULAŞ Halk Otobüslerinin yenileneceğini belirten Başkan Bayram, “108 Otobüsümüz yenilenecek. Şu anda günlük taşıma kapasitemiz 40 bin. İnegöl halkına daha iyi hizmet vermek için alçak taban sistemine geçeceğiz. Böylelikle yapacağımız yenileme ile günlük taşıma kapasitemiz 60 bine çıkacak. 108 Aracımız da sarı olacak. Üzerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi logosu olacak” dedi.

 

AVM MEVKİİNE DOLUM YERİ GELİYOR

Kart dolum yerleri ile ilgili soru üzerin Bayram, şu ifadeleri kullandı: “AVM mevkiinde yeni yükleme noktası yapılacak. Dolumla ilgili belki biraz sıkıntılar olabilir ama bu yeni yer ile birlikte o sıkıntı da bertaraf edilmiş olacak” dedi.

 

İNEGÖL KÜÇÜK İSTANBUL

İnegöl trafiğinin sıkıntıları olduğunu belirten Bayram, “Bildiğiniz gibi İnegöl trafiğinin sıkıntıları var. İnegöl, küçük İstanbul. Bu nedenle insanlarımız araçları yerine halk otobüslerini kullanmaya dikkat etmeli. Herkes kendi arabasını kullanmaya kalkınca trafiğimiz arapsaçına dönüyor. Bu konuya ilçe halkımızın özellikle dikkat etmesini bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

KLİMA KONUSUNA DEĞİNDİ

Halk otobüslerinde klimanın açılmadığı konusuna da değinen Bayram, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “İnegöl’de 200-300 metrede bir durak var. Sürekli kapılar açılıp kapanıyor. Klima konusunda çok şikayet var. Klimanın çalıştırılması durumunda bile yine araba istenilen seviyeye gelemez. Çünkü dediğimiz gibi sürekli araç kapıları açılıp kapanıyor. Ana fanlarımız her zaman açık. Özellikle bu konuda ilçe halkımızın sağduyulu olmasını bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş