TERÖR ÖRGÜTLERİNE KAYNAK SAĞLAMAYA ÇALIŞMIŞLARDIR

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, Kayyum atamalarıyla ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu. Torun, açıklamasında, “Buradaki belediyeler halka hizmet etmek yerine devletin imkânlarını PKK gibi terör örgütlerine kaynak sağlamaya çalışmışlardır. Hiç kimse sandıktan çıkan iradeyi bahane ederek ülkemizi bölmeye kalkışamaz” dedi.

Yayınlama: 20.08.2019
416
A+
A-

“DESTEĞİMİZ TAM”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak operasyonlara desteklerinin tam olduğunu belirten Aytekin Torun, “Geçtiğimiz gün, büyük bir operasyonla teröre ve teröriste açıkça destek veren hakkında onlarca dosya bulunan üç büyükşehrin belediye başkanları görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanmıştır. Bunu Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli de İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu bizzat arayarak desteklerini iletmiş ve tebrik etmiştir” ifadelerini kullandı.

 






“VATANI BÖLME HÜRRİYETİ OLAMAZ”

Aytekin Torun açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Makamı, oturduğu koltuğu, isminin önünde ki sıfatı her ne olursa olsun teröre bulaşan herkes için yapılması gereken budur. Buradaki belediyeler halka hizmet etmek yerine devletin imkanlarını PKK gibi terör örgütlerine kaynak sağlamaya çalışmışlardır. Hiç kimse sandıktan çıkan iradeyi bahane ederek ülkemizi bölmeye kalkışamaz. Her şeyi hürriyet bahanesiyle savunanlara sözümüz  “Vatanı bölme hürriyeti” diye bir hürriyet olamaz. Bunu savunanlar da açık açık bizim gözümüzde o sözde belediye başkanlarından bir farkı yoktur. Vatan bölünmez bir bütündür parçalanmaz düsturundan asla taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Bu bağlamda Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimizin bu gibi operasyonlarda her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş