TRAKTÖR DEHŞETİ

Yenişehir Caddesi’nde meydana gelen kazada, park halinde bulunan bir traktör, çalıştırılmak istenirken bir anda harekete geçti. Harekete geçen traktör park halindeki 4 araca çarptı. Meydana gelen kazada kimsenin yaralanmaması, etraftaki vatandaşlara rahat nefes aldırdı.

Yayınlama: 24.04.2017
1.097
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; Hasan Doğruya ait olan 54 ED 734 plakalı traktörünü Yenice Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerine park ederek işlerini halletmeye gitti. İşini bitirdikten sonra tekrar traktörün yanına gelen Doğru,  Traktörün koltuğuna oturmadan kontağı çevirerek marşa bastı. Traktör bir anda geri geri gitmeye başladı. Traktör sahibi Hasan Doğru traktörün yanında zorlukla ayrılarak, giden traktörü durdurabilmek için peşinden koştu.

 

Kendi kendine geriye doğru ilerleyen traktör, kontrolden çıkarak, Yenişehir caddesi üzerinde yol kenarında park halindeki 16 KGV 63 plakalı Cipi sürükleyerek götürdü. Sürüklenen Cipi, yol kenarında park halindeki 16 Y 4097 özel otomobile çarptıran kontrolsüz traktör, sürüklediği Cipi caddenin diğer yanında park halinde olan 34 AR 4792 plakalı özel otomobile de çarptırıp yoluna devam etti. Bir türlü durdurulamayan traktör, yaklaşık 15 metre ileride park halinde bulunan 16 PJ 045 plakalı özel otomobile çarparak durdu. Kaza sonucunda şans eseri yaralanan olmazken, sürücüsüz ve kontrolsüz seyreden traktörü gören vatandaşlar olay yerinden hızla kaçarak canlarını zor kurtardı.






 

Meydana gelen kaza nedeniyle 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

 

Meydana gelen kazanın ardından haber verilmesi üzerine park halinde bıraktıkları araçlarının yanına gelen sürücüler, araçlarını görünce bir anlık şok geçirdiler.

 

GAZ TELİ TAKILI KALMIŞ

Kazanın şokunu üzerinden atlatamayan traktör sürücüsü Hasan Doğru, Traktörü çalıştırdığımda bir anda, kendi kendine hareket etmeye başladı, gaz teli takılı kalınca kazanın gerçekleştiğini iddia etti.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş