İnegöl Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü’nden gençlik buluşması programı

Yayınlama: 13.02.2024
113
A+
A-

İnegöl Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü, düzenlediği program ile farklı okullarda eğitim gören ortaokul öğrencilerini ‘Gençlik Buluşması’ kapsamında sabah namazında bir araya getirdi.

Program kapsamında, Şehit Fevzi Başaran, Dumlupınar ve Gaziosmanpaşa Ortaokulları değerler kulübü öğrencileri ile öğretmenleri Yeşil Cami’de bir araya geldi.

ÇEDES PROJESİ VE GENÇLİK BULUŞMASI






İnegöl İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Çedes Projesi çerçevesinde Şehit Fevzi Başaran, Dumlupınar ve Gaziosmanpaşa Ortaokulları öğrencilerini Pazar sabah namazı gençlik buluşması programında bir araya getirdi.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER SOHBETİ

Yeşil Cami’de gerçekleşen buluşmada, 100 gencin katılımıyla milli ve manevi değerlerimizin işlendiği bir sohbet düzenlendi. İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, gençlerle değerler üzerine önemli konuları paylaştı.

TEŞEKKÜR MESAJI

İnegöl Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, programda emeği geçen ve organizasyonu sağlayan Numan Teper ve Gençlik ekibine teşekkür edildi. Ayrıca, programın başarıyla gerçekleşmesine katkı sağlayan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür edildi.

KATILIMCILAR VE TEŞEKKÜRLER

Programa İnegöl İlçe Müftüsü Mehmet Ali Şahin, Okul Müdürleri Mehmet Katırcı ve Hayrettin Doğan, okul temsilci öğretmenler ile öğrenciler katıldı. İlçe Müftülüğü, katılımcılara ve destek verenlere teşekkür etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş