Türkiye İnegöllü genci konuşuyor

Yayınlama: 18.04.2023
3.350
A+
A-

İnegöl’de yaptığı araç modifiyeleri ile ülkemizin tanınan simalarından biri hale gelen İnegöllü genç Muhammed Ertem, bu alandaki liderliğini koruyor. Eski model araçların modifiyelerini yaparak adeta yeni bir yüz kazandıran Ertem’in yükselen trendi, program davetleri ile hat safhaya çıktı.

Modifiye tutkunu İnegöllü genç Muhammed Ertem, yıllar önce hobi olarak başladığı ve bir sektör haline gelen modifiyede ülkemizin en çok tanınan isimlerinden biri oldu.

İnegöl modifiye tutkunu Muhammet Ertem, daha önce ülke genelinde düzenlenen otomobil güzellik yarışmalarında İnegöl’ü temsil etmiş ve katıldığı tüm yarışlarda dereceye girerek İnegöl’e birçok kupa kazandırmıştı.






Kazanılan kupalar ve sosyal medyadaki modifiye araçlarına ait fotoğraflarla geniş bir üne sahip olan Ertem, araçları tanınmayacak şekilde değiştiriyor.

Bu kapsamda ülkemizde birçok ilde düzenlenen araç fuarlarında ilk davetli olarak davet edilen Ertem, daha sonra sektörde en çok sevilen isimlerden biri oldu. Oto fuarlarının artık vazgeçilmezlerinden olan Ertem, sosyal medyadan da birçok takipçiye sahip.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş