TüRKiYE’NiN GüNDEMiNDEKi iNEGöLLü FUTBOLCU

2018-2019 Futbol sezonunun sona ermesinin ardından ülkemizdeki bir çok kulüp transfer çalışmalarına başladı. Transfer sezonunun başlaması ile beraber, transferde ismi geçen isimlerle ilgili haberler ülke basınına yansırken, İnegöllü amatör futbolcu Serhat Balcılar da çekindiği bir fotoğraf karesi ile Türkiye’nin gündemine oturdu.

Yayınlama: 24.06.2019
1.801
A+
A-

2018-2019 Futbol sezonunun sona ermesi ile bazı futbolcular tatillerini çeşitli yerlerde değerlendirirken, bazı futbolcular da bedelli olarak askerlik görevlerini gerçekleştiriyor. Bedelli olarak askerlik görevini yerine getiren futbolculardan biri de Bursaspor’da göz dolduran Yusuf Erdoğan oldu.

 

Bedelli askerlik görevini yapan İnegöllü amatör futbolcu Serhat Balcılar ile Yusuf Erdoğan aynı bölükte askerlik görevini yerine getirirken, Balcılar’ın paylaştığı fotoğraf ülke gündemine oturdu.






 

Serhat Balcılar ve Yusuf Erdoğan’ın aynı karede olduğu fotoğraf, bir çok medya kuruluşunda, ‘Galatasaray’a transfer olacağım’ başlığı ile haber yapıldı. Yapılan haberlerde Yusuf Erdoğan’ın, İnegöllü futbolcuya bunu açıkladığı iddia edilirken, Serhat Balcılar bu tür bir konunun aralarında geçmediğini belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş