TUTUKLU SAYISI 40’A YüKSELDi

İnegöl’de uyuşturucuyla mücadele kapsamında çok sayıda adrese eş zamanlı düzenlenen şafak operasyonunda 49 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltın alınan 37 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, devam eden çalışmaların ardından tutuklu sayısı 40’a yükseldi.

Yayınlama: 05.07.2019
712
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda İnegöl’De uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapıldığı tespit edilen adreslere İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince, çevik kuvvet ve asayiş ekiplerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin polis tarafından şafak vakti operasyon düzenlenmişti.

 

Operasyonda kapılar koçbaşıyla kırılarak evlere girilmiş ve arama yapılmıştı. Narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 49 kişi gözaltına alındı.






 

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

 

Daha sonra 49 kişi gruplar halinde mahkemeye çıkarıldı. Çıkarılan şahıslardan 37’si daha önce tutuklanırken, diğer şahıslar hakkındaki incelemelere devam edildi. İncelemeler kapsamında geçtiğimiz gün 3 kişi daha çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, tutuklu sayısı 40’a yükselmiş oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş