ULUDAĞ’DA KAMP BAŞLIYOR

– BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDE KAYAK&SNOWBOARD KAMPLARI 5 OCAK 2018 TARİHİNDE BAŞLIYOR.

Yayınlama: 13.12.2017
743
A+
A-

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak-Snowboard branşının eğitimleri iki farklı kamp seçeneği ile   Uludağ’da başlıyor.

 

23 – 24 Aralık tarihlerinde başlayacak olan 7-15  yaş arası kayak severlerin kayıt olabileceği Sezonluk kamp dönemi  9 hafta sonu sürecek ve sporcular 72 saat kayak-snowboard eğitimi alacak. Ayrıca sporcuların  Uludağ’daki konaklamaları, ulaşım, telesiyej, kayak-snowboard malzemeleri ve giysileri Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından karşılanacak. Kontenjan sayısı 20 kişiden oluşan  Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sezonluk Kayak-Snowboard Kampı 17 Mart’ta son bulacak.






 

Sezonluk Kayak-Snowboard kampına kayıt yaptıramayanlar için başka bir seçenek ise Sömestr Kampı. 7-15 yaş arası kayak severlerin katılabileceği bu kamp ise 3 farklı dönemden oluşuyor. 20-24 Ocak, 24-28 Ocak ve 28 Ocak- 1 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek bu kamp dönemlerinde ise sporcular 16 Saat kayak-snowboard eğitimi alırken, konaklama, ulaşım, telesiyej gibi imkanlardan yararlanabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Kayak-Snowboard kampları hakkında detaylı bilgi almak isteyen aileler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’ne gelebilecekleri gibi 0224 234 77 92 numaralı telefonu da arayabilecekler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş