Ulaş Akhan Kaş’a atandı

İnegöl Belediyesinin koordinatör olarak görev yaptığı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde görev yapan Kaymakam Ulaş Akhan, Mülki Amir kararnamesi ile Antalya’nın Kaş ilçesine atandı. Doğubayazıt Kaymakamlığına ise Zafer Engin atandı.

Yayınlama: 03.09.2018
2.963
A+
A-

2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde kayyum olarak çalışan ve görev süresi biten kaymakamların başka il ve ilçelere atamaları yapıldı.

 

 Kayyum olarak görev yapan kaymakamlardan Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan’ın Antalya’nın Kaş ilçesine, Kızıltepe Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın İstanbul’un Arnavutköy ilçesine, Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal’ın Antalya’nın Finike ilçesine ve Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı’nın Yalova’nın Çınarcık ilçesine ataması yapıldı.






 

Doğubayazıt Kaymakamlığından Antalya’nın Kaş ilçesine atanan Kaymakam Ulaş Akhan,  Doğubayazıt’a tarihinde görülmemiş hizmetlere imza attı.

 

 

ULAŞ AKHAN KİMDİR?

Kaymakamlık stajını 2006 yılında İnegöl’de yapan Akhan, 1978 yılında Edirne’de dünyaya geldi. 2001 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Akhan, 2005 yılında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında İnegöl Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı.

 

 Sırasıyla Sivas Koyulhisar İlçesi, Kastamonu Seydiler ilçesi ve Elazığ Alacakaya ilçesinde Kaymakamlık yaptı. Daha sonra 2013-2015 yılları arasında Kilis Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.

 

Son olarak İçişleri Bakanlığının 28.06.2015 tarih ve 2015/398 Sayılı Müşterek Kararnamesi ile Doğubayazıt Kaymakamlığına atanmıştı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş