ULAŞIM KALiTESi ARTIYOR

İnegöllü vatandaşların daha güvenli ve kaliteli ulaşım sağlamasını amaçlayan İNULAŞ, 110 halk otobüslerini yeniledi. Yeni halk otobüsleri, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan programın ardından hizmete başlayacak.

Yayınlama: 16.11.2017
503
A+
A-

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile ulaşım kalitesini arttırmak çeşitli çalışmaların olduğunu, bu çalışmalardan birinin de halk otobüslerinin yenilemesi olduğunu belirtmişti.

 

Geçtiğimiz gün yapılan görüşmelerin ardından İnegöl halk otobüsleri yenilendi. 110 Tane sarı renkli özel halk otobüsü, İnegöl’e getirildi. Şu anda otobüslerle ilgili gerekli evrak işlemleri devam ederken, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katılımı ile otobüslerin tanıtımının yapılacağı program gerçekleştirileceği öğrenildi.






 

MERKEZDEN KONTROL

Vatandaşların güvenliğini ve ulaşım kalitesini arttırmak için yatırımların sürdüren İNULAŞ, yeni alınan otobüs ekipmanlarını da tamamlıyor. Yeni alınan otobüslerin içerisinde kamera sistemleri ve uzaktan kontrol sistemi ile donatılmış durumda. Uzaktan kontrol sistemi ile eskiden olduğu gibi araçlar İNULAŞ merkezinden rahatça kontrol edilebilecek. Bunun yanında kamera sistemleri ile vatandaşların herhangi bir şikayetinde çözüm odaklı kameralar incelenerek gereken yaptırımlar uygulanacak.

 

61 KİŞİ KAPASİTELİ

İNULAŞ tarafından İnegöl hizmetine kazandırılan otobüslerin her biri 61 kişi kapasiteli. Her otobüste 25 vatandaş oturarak, 36 vatandaş ise ayakta ulaşım hizmeti alacak.

 

ENGELLİ OTOBÜS ÖZELLİĞ

110 Halk otobüsünün hepsinin en önemli özelliği ise alçak taban olması. Bu özellik nedeni ile engelli vatandaşlar herhangi bir sorun ile karşılaşmadan rahatça ulaşım hizmeti alabilecek.

 

32 MİLYONLUK YATIRIM

İNULAŞ’ın hizmet yatırımları devam ediyor. İnegöl ulaşımına kazandırılan otobüslerin dışında, İNULAŞ olarak İnegöl’e 32 milyonluk yatırım yapıldığı daha önce İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram tarafından açıklanmıştı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş