ÜNİVERSİTELİLERİN BAHAR COŞKUSU

Uludağ Üniversitesi İnegöl yerleşkesinde eğitim gören fakülte ve yüksekokul öğrencileri 1. Geleneksel bahar şenliğinde doyasıya eğlendiler.

Yayınlama: 04.05.2017
720
A+
A-

 

Saat 12.00’de İnegöl Yerleşkesi Kampus alanında düzenlenen etkinlik, O Ses Türkiye yarışmasına katılarak derece elde eden İnegöllü Ferhat Karataş konseri ile başladı. Öğrenciler, İnegöllü gencin seslendirdiği parçalarla dolayışa eğlendiler. Çeşitli yarışmaların da yapıldığı şenlikte öğrenciler birbirleriyle yarıştılar. Etkinlikte ayrıca Bursaspor eski oyuncusu Okan Yılmaz’da öğrencilerle kariyerini paylaştı.

 






GELENEKSEL HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

Öğrenciler adına konuşan İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Sancar, “Sınavlarımızın da bitmesiyle birlikte fakülte ve yüksekokulu öğrencileri ile birlikte kampus alanında bir şenlik düzenledik. Hep beraber arkadaşlarla birlikte stres atıyoruz. Bu şenliği önümüzdeki yılda geleneksel hale getirip daha büyük çapta yapmayı planlıyoruz. İlk olduğu için acemilikten dolayı bazı eksikliklerimiz olmuş olabilir. Özür diliyoruz. Önümüzdeki yıl daha büyük coşku ile gerçekleştireceğiz” dedi.

 

SINAVLARIN STRESİNİ ŞENLİKTE ATTILAR

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Tolga Bahadır Şimşek ise, “İnegöl Meslek Yüksekokulu ve İşletme Fakültesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu bahar şenliğinin ilkini gerçekleştiriyoruz. Düzenlenen şenliği sınavların stresini atmak isteyen öğrencilerimiz katıldı. Yoğun bir katılım oldu. Akademik eğitimler dışında öğrencilerin sosyo-kültürel alanda gelişimleri çok önemliydi. İnegöl ile öğrencilerin iç içe olması, beraber projeler üretmesi, İnegöl’e sinerji sağlayan değer katmaları bizim hedef noktamızdı. İnşallah bu tür etkinlikleri artıracağız. İlerleyen yıllarda daha da büyük organizasyonlara imza atacağız. Öğrencilerimizin böylesine etkinlikte eğlenmeleri bizleri de mutlu ediyor” dedi.

 

Şenlik akşam saatlerine kadar devam etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş