UYUŞTURUCU TACiRLERi TUTUKLANDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin Sinanbey Mahallesi Mesudiye sokakta 3 eve düzenlediği operasyon sonucunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Evlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen 3 şahıstan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 02.10.2017
578
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi devam ediyor. Sinanbey mahallesi Mesudiye sokakta 3 eve düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Evlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen 3 şahıstan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bürosu ekipleri ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, Sinanbey Mahallesi 1. Mesudiye sokakta 3 eve baskın düzenlendi.






 

400 GRAM ESRAR YAKLANDI

Düzenlenen operasyonda evler didik didik arandı. Aramalarda çatıda, baca girişi ve elektrik panosunda yaklaşık 400 gram esrar ele geçirildi.

 

Evlerinde uyuşturucu ele geçirilen  Papatya A., Şemsettin M. Ve N.I. isimli 3 şahıs İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından  gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan 3 kişi’den Papatya A. İle Şemsettin M. Emniyette ki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, N.I isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş