Varank’tan Kılıçdaroğlu’na salvo;

Yayınlama: 01.05.2023
275
A+
A-

İnegöl’de katıldığı açılış programlarında ilgi odağı olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sert konuştu. Bakan Varank, özellikle Kılıçdaroğlu’nun geçmişteki söylemleri ile gelinen süreçte çeliştiğini belirterek, “Senin namusun o kadar ucuzmuş” dedi.

İnegöl’de gerçekleştirilen programlara katılan ve vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İnegöllülerden 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimler için destek istedi.

Özellikle muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert ifadeleri kullanan Bakan Varank, şu ifadeleri kullandı:






“Ne diyordu Kılıçdaroğlu; ‘Bir partinin genel başkanı Cumhurbaşkanı adayı olmamalı. Aday olursa bir Cumhurbaşkanı nasıl gidecek namusu ve şerefi üzerine o mecliste yemin edecek. Benim namusun ve şerefim bu kadar ucuz mu?’ diye soruyordu. Biz şimdi soruyoruz; sen genel başkansın. Sen bıraktın mı genel başkanlığı, hayır. Peki Cumhurbaşkanı adayı mısın, evet. O zaman ki senin namusun o kadar ucuzmuş”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş