Vergi vermek önemli bir ödev

İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş’ın Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’a gerçekleştirdiği ziyarete konuşan Başkan Taban; “Vergi vermek her vatandaş için bir ödevdir” dedi.

Yayınlama: 27.02.2018
783
A+
A-

26 Şubat-04 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası bu yıl 29’uncu kez kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş, personeli ile birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti.

 

“TOPLUMDA VERGİ BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK KİŞİLERİN VERGİ BİLİNCİNİ OLUŞTURMASIYLA BAŞLIYOR”






Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Müdür Ertaş, Başkan Taban’a çiçek takdim etti. Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan İnegöl Vergi Dairesi Müdürü Yalçın Ertaş “Bildiğiniz gibi 1990 yılından bu yana geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftasının bu yıl 29’uncusunu kutlayacağız. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde sizleri de ziyaret etmek istedik. Bilindiği üzere toplumda vergi bilincini oluşturmak ancak ve ancak kişilerin vergi bilincini oluşturmasıyla başlıyor. Yani kişi vergi bilincini arttırdığı müddetçe ekonomiye katkısı olacak. Ekonomiye kakışıyla devlet güçlenecek ve devletin güçlenmesiyle de vatandaşlarına ekonomik gücü oranında yansıma yapacaktır. Biz bu hafta vesilesiyle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza da ekonomiye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“VERGİ VERMEK ÖNEMLİ BİR ÖDEV”

Belediye Başkanı Alper Taban ise vergi vermenin önemli bir ödev olduğunu ifade ederek; “Bu hafta Vergi Haftası. 29’uncusunu kutluyoruz. Her ne kadar vergi denildiğinde böyle bir soğuk yüzü olsa da vergi vermek her vatandaş için bir ödevdir. Bunun kutsallığı olduğunu da düşünüyorum. Çünkü vergi verildiğinde ve bunlar bir havuzda toplandığında vatandaşlarımıza tekrar yol, su, hizmet olarak geri dönüyor. Biz bunu çocukluğumuzdan bu yana biliyoruz ama bu bilincin daha da arttırılması adına bu haftanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bir bilinç ve farkındalık oluşturulması gerektiğini de düşünüyorum. İnşallah duyarlı vatandaş sayımızı arttıracağız. Vergi vermenin gerçekten önemli bir sorumluluk, önemli bir ödev olduğunu tüm hemşerilerimize hatırlatmamız lazım. Aksi durumda bu hizmetlerin gerçekleşmesi söz konusu değil. Herkes kazancının vergisini verecek, bizler de kurumlarımıza düşen paylarla yapılması gereken ödevleri yerine getireceğiz. Daha güçlü olabilmek için de daha fazla üretip üzerimize düşen vergimizi ödemenin ödev olduğunu hatırlayacağız. Ben Müdürümüz nezdinde tüm Vergi Dairesi çalışanlarımızın da haftasını kutluyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş