YA İSTİFA ETMELİ YA ÖZÜR DİLEMELİ

Cumhuiyet Halkp Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun’un dindar gençlik istemiyoruz açıklamalarına karşı, CHP İnegöl İlçe Gençlik Kolları’ndan sert tepki geldi. Gençler, ya özür dilemeli yada istifa etmeli çıkışında bulundu.

Yayınlama: 01.02.2020
636
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkan Adayı Okan Göktaş, “Chp İnegöl Gençlik Kolları Başkan adayıyım. Bu basın açıklamasında isterdik ki halkımız bizi dinlesin çünkü İnegöl’ü seviyoruz. Kendi çalışmalarımız ile gündeme gelmek isterdik anca siyasi iletişim hatası oldu. Başkanın açıklamasının arkasında duracak değilim, niyette okuyamam. Başkan en kısa zamanda kamuoyu vicdanını rahatlatacağını bekliyoruz. Bu onun sorumluluğu. Bu şekilde bir eylemde ve söylemde bulunmasını bekliyoruz” dedi.

 

CHP İnegöl eski Gençlik Kolları Başkanı Melis Birgül ise, “2015 ve 2017 yılları arasında Gençlik Kolları Başanlığı yaptım. İnegöl’de CHP’li bir üye, yol arkadaşım Kemal Torun’un söylemlerini desteklememektedir. Bizim dindar bir nesil ile problemimiz yoktur. Bende dindarım. Dindar ve dinci karıştırılmamalıdır. Biz dini kullanan bir topluluk istemiyoruz. Ancak beni doğuran annede dindar. Bizler böyle bir söylemin altına asla imza atmıyoruz. Kemal Torun’da kamuoyu vicdanını rahatlacak bir açıklama yapmalı yada bulunduğu görevi terk etmelidir” diye konuştu.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş