Yabancı alım heyetleri İnegöl’e gelmeye devam ediyor

Yayınlama: 16.05.2024
416
A+
A-

İnegöl mobilyasını yabancı alım heyetleri ile buluşturan AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, önümüzdeki günlerde 16 kişiden oluşan Tacikistan, Özbekistan ve Kazakistan’dan 16 kişilik alım heyetini İnegöl’de ağırlayacaklarını açıkladı. Meriç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise, “Özbekistan, Kazakistan ve Tacikistan’dan toplam 16 kişilik alım heyetini İnegöl’de ağırlayacağız. İnegöl’den toplam 18 mobilya firmamız bizimle iletişime geçti. Alım heyetindeki kardeşlerimiz de özellikle ifade etmek istiyorum bu 18 firmamız ile ikili görüşme ve mağaza ziyaretleri gerçekleştirecek” dedi.

Türki Cumhuriyetlerdeki mobilya alım heyetlerini İnegöl’e getirerek İnegöllü mobilyacıların ihracatına katkı sağlayan AGM Reklam’da Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, yeni bir program daha düzenleyeceklerini ve alım heyetlerinin uçak ve otel rezervasyonlarının yapıldığını açıkladı.

OCAK AYINDAKİ PROGRAMDA 15 SÖZLEŞME İMZALANDI






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Meriç, ilk olarak önceki aylarda gerçekleştirdikleri program ile alım heyetlerinin İnegöllü mobilyacılarla buluştuğunu ve iki taraflı memnuniyetin yüksek olduğunu belirtti.

Konuşmalarını sürdüren Meriç, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Özbekistan’dan gelen 12 kişilik alım heyetini İnegöllü mobilyacılarımız ile buluşturmuştuk. Burada koordinatörlüğümüzde önce alım heyetindeki dostlarımız İnegöllü mobilyacılarımızla ile bir araya gelmiş, ardından da alım heyetindeki arkadaşlarımız İnegöl’de mağazaları ziyaret ederek siparişlerini vermişti. Geçtiğimiz ocak ayında İnegöllü mobilya firmalarımızın 15 sözleşme imzaladığını ifade etmek istiyorum. Bu 15 sözleşmenin getirisi ise yaklaşık 4 milyon oldu. Bizler de ilk kez düzenlemiş olduğumuz bu organizasyonun ardından, İnegöl mobilyasının tüm alanlarda tanıtmak ve yabancı alım heyetlerini İnegöl’e getirmek için yeniden girişimlere başladı. Özbekistan’dan gelen 12 kişilik alım heyetindeki arkadaşların memnuniyet seviyelerinin üst düzeyde olması nedeni ile bizimler tekrar iletişime geçtiler ve Kazakistan ile Tacikistan’daki mobilyacılarla da iletişime geçerek bir kez daha bir program hazırladık. Hazırladığımız program kapsamında bu kez Özbekistan, Kazakistan ve Tacikistan’dan toplam 16 kişilik alım heyetini İnegöl’de ağırlayacağız”

3 ÜLKEDEN 16 KİŞİLİK ALIM HEYETİ GELİYOR

Yakın zamanda Özbekistan, Kazakistan ve Özbekistan’dan gelecek olan 16 kişilik alım heyetini İstanbul’da karşılayacaklarını belirten Meriç, şu ifadelerle konuşmasını sürdürdü:

“Daha önce de ifade etmiştik; yıllarca yurt dışındaki mobilyacıları dolaştık ve gittiğimiz bölgedeki mobilyacılarla dost, arkadaş olduk. Onlarla zaman içinde gelişen ilişkilerin ardından, bu kardeşlerimizin koordinatörlüğünü üstlenerek İnegöllü mobilyacılarımız ile bir araya getirmek istedik ve ilk denememizde beklentilerin çok üzerinde bir program oldu. Şimdilik ikinci programımızı icra ediyoruz. Alım heyetindeki arkadaşlarımızın hepsinin uçak bilet işlemleri ve otel rezervasyonları tamam. İnşallah kısa süre içerisinde alım heyetindeki arkadaşları İstanbul’da karşılayacağız ve daha sonra da İnegöl’e getireceğiz”

18 MOBİLYA FİRMASI İLE İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Gelecek olan 16 kişilik alım heyetinin 18 mobilya firması ile bir araya geleceğini belirten Meriç, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“İnegöl’den toplam 18 mobilya firmamız bizimle iletişime geçti. Alım heyetindeki kardeşlerimiz de özellikle ifade etmek istiyorum bu 18 firmamız ile ikili görüşme ve mağaza ziyaretleri gerçekleştirecek. Yapılacak görüşmelerin ardından da firmalarımız ile sözleşmeler imzalanacak. Ben şimdiden bu firmalarımıza imzalanacak olan sözleşmelerin hayırlı olmasını diliyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş