YAVRU KöPEK HAYATINI KAYBETTi

İnegöl’de geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz şahıslar tarafından poşete konulup çöpe atılan yavru köpek hayatını kaybetti.

Yayınlama: 25.07.2019
859
A+
A-

Belçika’dan tatil için Türkiye’ye gelen Cemil Güneş isimli duyarlı vatandaş, Kemalpaşa Mahallesi’nde poşete konulup çöpe atılmış yavru köpek buldu. Köpeği bulduğunda havasızlıktan ölecek durumda olduğunu belirten Cemil Güneş, köpeği poşetin içinden kurtararak önce evine sonra veterinere götürdü. Yavru köpeğe 4 gün boyunca ilaç ve serum tedavisi yapılmasına rağmen kurtarılamadı.

 

Yaşanılan bu dramı anlatan Cemil Güneş köpeğin 2 aylık olduğunu belirterek, “ Çöp poşetine koymuşlar bir de çöpe atmışlar.  Ben köpeği bulduğumda poşetin naylonu sıcaktan neredeyse köpeğe yapışmış durumdaydı. Görünce çok üzüldüm yardımcı olmak istedim ve köpeği poşetin içinden çıkararak eve götürdüm. Yıkayıp temizledikten sonra veterinere götürdüm. Veteriner ilaç ve serum tedavisi uyguladı,  ben 4 gün boyunca köpeği bu şekilde veterinere götürüp getirdim. Bu süreçte de bütün masrafları kendim üstlendim. Daha sonra belediyenin böyle bir hizmeti olduğunu öğrendim ve belediyeyi aradım sağolsunlar ilgilendiler. Ben daha sonra köpeği onlara teslim ettim ama köpek kurtarılamadı. Yaşasaydı tatilim bitince Belçika’ya götürecektim. Benim söylemek istediğim, lütfen insanlar bu kadar vicdansız olmasın, merhamet sahibi olsun ağzı bağlı bir hayvana böyle eziyet çektirmenin bir anlamı yok” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş